2777
2789
عنوان

اقدام به خودکشی

504 بازدید | 18 پست

افسردگی خیلی شدید دارم طوری ک تحمل زندگی واقعا سخته برام

چی کار کنم خیلی فکر خودکشی میفتم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

پیش روانپزشک میرید؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان کسی که ی روز تو جایگاه تو بوده میگم به سمت خدا فرار کن ،درونت رو از سیاهی پاک کن هر آنچه که تو رو از خدا و موهبتهاش دور کرده و چشمت رو کور کرده ،تمرکز نکن روی کمبودها و نداشته ها ،زندگی بسیار سختی داشتم و سی و چند سال افسردگی شدید ولی خواستم و تغییر کردم و زندگیمم تغییر کرد الآنم گل و بلبل نیست من قوی شدم 

مشکلت جیه

حالم از شغلم خانوادم همسرم بهم میخوره 

خصوصا از وقتی ازدواج کردم خیلی عذاب کشیدم 

همش باید کار کنم بدم برا زندگی حالم از کارمم بهم میخوره

هر چه قدرم زندگی سخت باشه بازم نمی‌ارزه به عذاب آخرت بلاخره هممون یه روز از این دنیا میریم دیگه به مشاوره خوب مراجعه کنید من خودم یه موقع به شدت افسرده بودم و حتی فکر خودکشی زیاد میزد به سرم ولی خداروشکر الان بهتر شدم

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

به عنوان کسی که ی روز تو جایگاه تو بوده میگم به سمت خدا فرار کن ،درونت رو از سیاهی پاک کن هر آنچه که ...

🙏🙁

هر چه قدرم زندگی سخت باشه بازم نمی‌ارزه به عذاب آخرت بلاخره هممون یه روز از این دنیا میریم دیگه به م ...

دو شب پیش به روانشناس مراجعه کردم

تنها راهش اینه که هر لحظه که این آیه یادت اومد بخونی معجزه می‌کنه یا فاتح یا فتاح فتوکل علی الله وکف ...

🙏😪

حالم از شغلم خانوادم همسرم بهم میخوره خصوصا از وقتی ازدواج کردم خیلی عذاب کشیدم همش باید کار کنم بدم ...

شغلت جیه

واحبه حتما بری سرکار 

شوهرت مشکلش چیه از چ رفتارش بدت میاد

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد