2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونجوری که شما راضی هستید از مجردی

مجردی کلی مزیت داره و قابل مقایسه با متاهلی نیس

اولینش اینکه مال خودتی و لازم نیس به یه نفر مدام جواب پس بدی لازم نیس هرروز آشپزی و بچه داری کنی و خیییلی از مسیولیت های دیگه 

تازه با وجود زندگی های سخت الان و بی پولی و...

و اینکه متاسفانه ۹۰درصد مردای الان واقعااااا بدردنمیخورن زن اینهمه مسیولیت تحمل می‌کنه و زحمت می‌کشه تهش بهش خیانت میشه تهش زن تو جامعه ما هیچ جایگاهی نداره و...

ازدواج توی ایران ۹۰درصد اشتباهه

مجردی کلی مزیت داره و قابل مقایسه با متاهلی نیساولینش اینکه مال خودتی و لازم نیس به یه نفر مدام جواب ...

من از سن 17 سالگی مستقل شدم تا 28 سالگی حتی همه مسافرتام تنهایی بود از جایی به بعد فامیلمون که از بچگی عاشقم بود اومد و باهم ازدواج کردیم الان هم بخوام باز تنها مسافرت برم و مثل قبل مستقل باشم از این نظرات هیچ مشکلی نیست و از لحاظ پاکی ازش مطمئن هستم...چندتا شغل داشتم کلی درآمد اما از جایی به بعد خسته شدم و کنار گذاشتم الان نو عروسم خانم خونه خودم هستم کیف میکنم وقتی میبینم کدبانو هستم! اینو گفتم که دو روز دیگه اگر مورد خوب اومد رد نکنید چون بالاخره یه جایی آدم نیاز به همدم داره موفق باشید 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من از سن 17 سالگی مستقل شدم تا 28 سالگی حتی همه مسافرتام تنهایی بود از جایی به بعد فامیلمون که از بچ ...

ممنون . امیدوارم خوشبخت ترین باشین🌹

ولی من گفتم ۹۰درصد درست نیس ازدواج تو ایران و خب خداروشکر شما جز ۱۰درصد استثنا هستی 

اما چیزی که من درمورد عام دیدم همون بود که گفتم متاسفانه اکثرا استقلال خانوم رو میگیرن و اینکه متاسفانه خیلی از آقایون بی بندوبارشدن و متعهد به خانواده نیستن باید خیلی خیلی هوشمندانه جلو رفت و انتخاب درستی داشت وگرنه خیلی دنیای بدی شده

ممنون . امیدوارم خوشبخت ترین باشین🌹ولی من گفتم ۹۰درصد درست نیس ازدواج تو ایران و خب خداروشکر شما جز ...

خیلی ممنون سلامت باشید 🌹خب درسته اینو قبول دارم همینجا می‌بینیم، ولی اینم باید در نظر گرفت چون سن خیلیاشون کمه! همینجا دارم میبینم واقعا بچه 15 ساله فقط بخاطر لباس عروس و یه شب جشن خودشو بدبخت کرده یا بچه 16 ساله میاد میگه طرف با چاقو دنبالم کرده اما عاشقشم خب دادگاه رو همینا پر می‌کنند بعد به یه خانم سی ساله میگن نه ازدواج نکن! این باعث میشه دید ازدواج بدبشه ولی اگر واقعا انتخاب درست باشه خیلی خوبه من کلا ازدواج زیر 26 نمی‌پسندم آدم هرچی بیشتر میگذره بیشتر پخته تر میشه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖