2777
2789

🟢برای ثبت نام در شرکت و دریافت فرم استخدام میتوانید از طریق  زیر اقدام کنید

🔹فراموش نکنین که حتما باید از رسیدتون عکس بگیرید و برای ادمین شرکت  بفرستید!!!

🟢 جهت  ثبت نام  👇

🔹هزینه ثبت نام و ارسال کالا و آموزش کار 189 هزار تومان 

🔸بانک: سامان

🔹هزینه پرداختی با حقوق ماه اول تون برگشت داده می‌شود

🔵🔴نام ونام خانوادگی خود را همراه رسید جهت ثبت نام حتما ارسال کنید

شماره کارت داده واینکه شماره ای نیست که تماس گرفت فقط تلگرام جواب میدن

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کاری باید انجام بدین؟ادرس محل کار رو نزده؟

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

فک کنم همین آگهی بود که من انجام دادم 169تومن بود اونموقع

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

عزیزم بسته بندی ک اموزش یا وسایل اولیه نمیخاد بنظرم یکم مشکوکه نماد اعتماد دیوار داره؟میتونی پرداخت امن انجام بدی؟

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!