2777
2789
عنوان

توهم بویایی

393 بازدید | 12 پست

من از قبلم توهم بویایی داشتم الانم دارم بعضی وقتا مزه یه خوراکی خوشمزه زیر زبونمه که دوسش دارم خیلی وقتا بوی ماکارانی سوخته حس میکنم ک بقیه حس نمیکنن،بوی غذای فاسد شده و مونده حس میکنم که بازم بقبه حس نمیکنن 

وقتی میرم سر خاک مادربزرگم حس میکنم شالم بوی خاک اونجا رو گرفته بقیه میگن نه این بو اذیتم میکنه

من عاشق قصه هایی هستم که اخرش زنها خودشون رو نجات میدن♥️

اینجوری نیسم نمیدونم دلیلش چیه عجیبه ولی من بویاییم خیییلی قویه مثلا ی بوی بدی ک من میفهمم رو بقیه نمیفهمن و این خیییییلی بیش از حد ازارم میده مخصوصا اگه بوی بد بدن یا لباس کسی باشه بیچاره میشم

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن بعضی  از ادمایی ک طلسم میشن همچین بوهایی ک گفتی رو حس میکنن

منم گاهی بوی زهم تخم مرغ 

بوی گوگرد سوخته 

بوی فاضلاب 

بوی سبزی سوخته حس میکنم و از اطرافیانم میپرسم شما حس میکنید میگن نه 

منم از این اسپری های بینی گرفتم هر دوساعت یبار میزنم داخل بینیم 

گفتم شاید دماغ من مشکل داره 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

کلا هر کس یه جایی از بدنش بوی بیشتری داره . مادربزرگم میگفت بعضیا بجای دهان و اینا خود بینی شون بو داره . یه دکتر برو 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
میگن بعضی از ادمایی ک طلسم میشن همچین بوهایی ک گفتی رو حس میکننمنم گاهی بوی زهم تخم مرغ بوی گوگرد س ...

من شنیدم اسکیزوفرنیا اینجورین😭

من شنیدم اسکیزوفرنیا اینجورین😭

ن عزیزم اسکیزوها بیشتر دیداری هستن و توهم دیداری دارن برای بو نیستن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یعنی چی

یه بیماریه روحیه 

که خوب نیس من افسردگی هم دارم یه ماه نیس شروع کردم دارو خوردن رو میترسم اسکیزوفرنی باشه بستریم کنن

ن عزیزم اسکیزوها بیشتر دیداری هستن و توهم دیداری دارن برای بو نیستن

افسردگی دارم توهم شنیداری هم دارم 

دیداری خیلی کمه اما اونم هست

یه بیماریه روحیه که خوب نیس من افسردگی هم دارم یه ماه نیس شروع کردم دارو خوردن رو میترسم اسکیزوفرنی ...

نه عزیزم نگران نباش چیزی نیست

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

فانتوسمی یا توهم بویایی این توهم میتونه ناشی از مشکلات سیستم بویایی مانند پلیپ یا سینوزیت باشه میتونه ناشی از سیستم عصبی و مغزی مثل میگرن باشه . به خودی خود مشکلی نیست ولی گاه گاهی ممکنه پیش زمینه یک مشکل بزرگتر عصبی  باشه که باید به پزشک مراجعه کرد . 

اگر بو از یک بینی شنیده  بشه و ناپایدار باشه از سیستم بویایی هست اگر از دوبینی هم اندازه شنیده بشه و پایدار تر باشه از سیستم عصبی هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .