2777
2789
عنوان

بیاید واقعا حالم داره بهم میخوره

577 بازدید | 50 پست

حالم بده فشار عصبی داره بهم میاد حال تهوع دارم با شوهرم دعوام شده

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
طلاق بگیر

:/ تو اصن نمیدونی چی شده برا خودتم اینجوری نسخه میپیچی؟!عجبا

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چیشده اسی

سر خونوادش ی بحث کوچیک کردیم بعد راحت الان گرفته خوابیده منم گریه هامو کردم ولی الان حس میکنم فشارم رفت بالا

تعریف‌ کن

چیز جدی نبود فقط میتونم بگم نسبت ب دلخوری من بی اهمیت رفت خوابید با اینکه گریه منم دید:) منم انقد تو خودم ریختم الان زده به جسمم حال تهوع دارم

موقع عصبانیت و غم و ناراحتی شدید ترشحاتی در معده صورت میگیره که موجب حالت تهوع میشه و اشتها کاملا کور میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سر خونوادش ی بحث کوچیک کردیم بعد راحت الان گرفته خوابیده منم گریه هامو کردم ولی الان حس میکنم فشارم ...

سر هرچی که باشه

ببین عزیزم تو نباید انتظار داشته باشی شوهرت بعد از دعوا دقیقا همون رفتاریو داشته باشه که تو بعد دعوا داری

وا نگو خوباول ببینیم چی شده بعد طلاقطلاق آخرین راهه

بابا طرف نه خیانت کاره ن دست بزن دار نه هیچی خیلی هم عاشقمه بحث پیش میاد اومدم اینجا آروم شم طرف میگ طلاق بگیر اینجا فحشم نمیشه داد متاسفانه وگرنه جوابشو میدادم

سر هرچی که باشهببین عزیزم تو نباید انتظار داشته باشی شوهرت بعد از دعوا دقیقا همون رفتاریو داشته باشه ...

اخه من انتظار دارم وقتی میبینه ناراحتم بیاد از دلم در بیاره ن راحت بره بخوابه من ک نمیتونم