2777
2789
عنوان

بیاید واقعا حالم داره بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 50 پست
موقع عصبانیت و غم و ناراحتی شدید ترشحاتی در معده صورت میگیره که موجب حالت تهوع میشه و اشتها کاملا کو ...

دقیقا اینجوریم 

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
چیز جدی نبود فقط میتونم بگم نسبت ب دلخوری من بی اهمیت رفت خوابید با اینکه گریه منم دید:) منم انقد تو ...

طبیعیه قشنگم

همون گریه ای که کردی،معده‌تم خالیه قطعا،اعصابتم ریخته به هم خوب بدن اینجوری میشه

یه هوایی بخور آبی به سر و روت بطن یه چیز کوچیک خشک مثله نون خشک بخور حالت بهتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه قشنگمهمون گریه ای که کردی،معده‌تم خالیه قطعا،اعصابتم ریخته به هم خوب بدن اینجوری میشهیه هوایی ...

قربونت مرسی

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
چیز جدی نبود فقط میتونم بگم نسبت ب دلخوری من بی اهمیت رفت خوابید با اینکه گریه منم دید:) منم انقد تو ...

آخه عزیزم چرا قدر خودتو نمیدونی؟ببین اون چه راحت گرفته خوابیده هیچ اهمیتی هم نمیده،توهم به اون اهمیت نده.

ببین سر شوهرت و‌به بحثی که بینتون بوده چقد خودتو اذیت میکنی،سلامتیتو به خطر میندازی.

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

آخه عزیزم چرا قدر خودتو نمیدونی؟ببین اون چه راحت گرفته خوابیده هیچ اهمیتی هم نمیده،توهم به اون اهمیت ...

بخدا تپش قلب گرفتم داغ کردم حال تهوع اصن ترسیدم

آخه عزیزم چرا قدر خودتو نمیدونی؟ببین اون چه راحت گرفته خوابیده هیچ اهمیتی هم نمیده،توهم به اون اهمیت ...

هزار بارم بهش گفتم وقتی قهریم از دلم در بیار بعد بخواب ولی کو ..

[QUOTE=355796441]قربونت مرسی[/QUOTEدرکت میکنم

الان جریان دعوارو یادت رفته،فقط زوم کردی رو اینکه شوهرم آشتیم نداد گریه هامو ندید رفت خوابید و دوسم نداره

در حالی که اکثر مردا بعد دعوا راه حل پیشتهادیشون خوابه و جلوده دادن اینکه خوب همچین چیز مهمیم نیست این دلیل بر دوست نداشتنت نیست

میدونم توقع داشتی بهتر باشه باهات ولی مغزشون تک بعدی تو حالت عادیم نمیتونه ۲ تا چیزو با هم هندل کنه چه برسه به وقت دعوا و آشفتگی

اون دنبال راه فراره ک دور شه از دعوا و دلیلش حالا تو خودت جزو دعوایی قطعا خوابو ترجیح داده

سعی کنین در مورد مسائل و مشکلاتی که پیش میاد ، تو یک زمان مناسب که هر دو شرایط خوبی دارین صحبت و گفت و گو کنین و به حرف های هم توجه کنین. 

تا جایی که امکان داره شب ها از ساعت ده به بعد بحث نکنین و بذارین برای روز بعد یا هر وقت که شرایط مناسب باشه.

همچنین جای خوابتون رو هیچوقت جدا نکنین ، مگر اینکه واقعا شرایط یا مشکل خاصی وجود داشته باشه. 

[QUOTE=355796441]قربونت مرسی[/QUOTEدرکت میکنمالان جریان دعوارو یادت رفته،فقط زوم کردی رو اینکه شوهرم ...

واقعا ناراحتم چون می‌دونه حساسم رو اینکه بعد دعوا ب بره بخوابه

سعی کنین در مورد مسائل و مشکلاتی که پیش میاد ، تو یک زمان مناسب که هر دو شرایط خوبی دارین صحبت و گفت ...

یهو پیش اومد واقعا دلم شکست

اره دقیقا

لاقل اگه نمیتونی عین خودش رفتار کنی یکم با خودت ملایم تر باش

جای گریه ای کسی نمیبینتش پاشو یه کتابی بخون یه مطلبی سرچ کن تو گوشی که هواست بهش پرت شه ول کنی دعوا و داستانشو

بخدا تپش قلب گرفتم داغ کردم حال تهوع اصن ترسیدم

ببین از اول تا آخر قراره خودت برا خودت بمونی.وقتی تو ارزش خودتو بدونی و خودتو دوست داشته باشی شوهرتم قدرتو میدونه.خواهش میکنم اجازه نده کسی آرامشو خراب کنه،سر هیچکی خودتو اذیت نکن گلم.

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤