2777
2789

مخصوصا تو بچه ای که وسواس فکری داره

جریان اینه خواهرم کلاس چهارمه راجبش ازم پرسیده (بگم که کلی شستشوی ذهنیش دادم😂 اخرش گفت اخیشششش سبک شدم بهش گفتم از چی گفت از حرفایی که مونده بود تو ذهن و رو دلم😂🥲) 

میترسم بگم ذهنش درگیر شه 

نگمم ممکنه بره از کسی بپرسه یا این چیزا 

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه سالم بود مامانم برام گفت 

ذهنم درگیر نشد چون توی مدرسه از کلاس دوم میدونستم چیه و دوستام برام گفته بودن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

باجزئیات نمی خواد بهش بگی

سر بسته یه چیزی بگو که فقط نره سرچ مرچ کنه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

سنش مناسبه به نظرم از اونجایی که سن بلوغ پایین اومده

باید اطلاعات درست میدادی لازم نبود به قولی شستشوی ذهنی بدی به زبان ساده براش توضیح میدادی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من به ابجیم همیشه میگم هرکس در مورد هرچی سوال کرد یا توضیح داد بیا از من بپرس جواب درستشو بهت بدم🤍

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!
ما چجوری هیچکی بهمون هیچی نگفت خودمون فهمیدیم

آخه الان دیگه اینترنت هست

بچه ها هم خیلی آگاه شدن

بهتره ایشون بهش بگه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

سنش مناسبه به نظرم از اونجایی که سن بلوغ پایین اومدهباید اطلاعات درست میدادی لازم نبود به قولی شستشو ...

منظورم این نبود که اطلاعات غلط دادم

راجب این باهاش حرف زدم که اگه سوالی داشت بیاید از خودم بپرسه چون بعضی چیزا مناسبش نیستن و اینا 

منشورم از شستشو خالی کردن ذهنش بود 

درست نتونستم بیان کنم

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

من به ابجیم همیشه میگم هرکس در مورد هرچی سوال کرد یا توضیح داد بیا از من بپرس جواب درستشو بهت بدم🤍

دقیقا منم همینا رو بهش گفتم

ما چجوری هیچکی بهمون هیچی نگفت خودمون فهمیدیم

الان خب دسترسی به اینترنت زیاد شده و بچه ها پیشرفت کردن