2777
2789

بعد زایمانم افسرده شدم دلمم میخواد یخورده به خودم برسم کارای ارایشگاهی دوست ندارم مثل رنگ مو و مژه

فیلر لب قبلا زدم الان نمیخوام نواقص صورتمم بر طرف کردم با بوتاکس و فیلر زیر چشم

نمیدونم چه بلایی سر خودم بیارم یکم تغییر کنم و لذت ببرم😢

به فیلر چونه و لابیاپلاستی فکر میکنم 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرکسی رو دیدم از لابیاپلاستی پشیمون بوده، به جاش فیلر بزن، یوگا کار کن ، کتاب صوتی گوش کن، توی دکوراسیون اطرافت تغییر ایجاد کن از گل و گیاه نگه داری کن

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ماسک خیار بزار رو پوستت روزانه نیم ساعت ریلکس کن از همه پلنگ ا جذاب تر میشی

واقعا خیلی پیشنهاد خوبی بود حتما حتما این کارو میکنم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

لابیا پلاستی چرا حالااا،درد زایمانو چه زود فراموش کردین

از بس پوستم کلفته بخدا تازه سزارینم بودم

من هرکسی رو دیدم از لابیاپلاستی پشیمون بوده، به جاش فیلر بزن، یوگا کار کن ، کتاب صوتی گوش کن، توی دک ...

چه ایده های خوبی واقعا ممنونم با یوگا و گل و گیاه به شدت موافقم👌👌👌

بنظرم برو‌یکم‌ خرید حالت خوب میشه خودتو دستکاری نکن یکم وقت بزار با دوستات بروبیرون و تفریح حالت خوب ...

واقعا هم همینه باید یجور دیگه حالمو خوب کنم

از بس پوستم کلفته بخدا تازه سزارینم بودم

اگه طبیعی بودین نمیرفتین لابیا پلاستی دردش وحشتناکه لابیا پلاستی رو بیخیال شو ، دندوناتونو درست کنین موهاتونو ببافین چمیدونم از این کارا،سبک لباساتونو عوض کنین...

منم یه ای وی اف منفی داشتم بی‌حس شدم😮‍💨

منم ای وی اف اولم منفی شد خیلی حال روحی بدی داشتم

ناامید بودم از انتقال مجدد بعد ۷/۸ ماه از انتقال اولم تصمیم گرفتم دوباره برم این دفعه از قبل ناشتا سیاه دونه و عسل میخوردم دو ماه جنینم هم بلاست انتقال دادم و عین ۱۴ روز خوابیدم در حد دور زدن تو خونه و دراز کشیدن رو مبل پاشدم و الان پسرم کنارم خوابیده😢امیدوارم شما هم به زودی دامنتون سبز بشه ناامید نشید درمان رو ادامه بدین

منم ای وی اف اولم منفی شد خیلی حال روحی بدی داشتمناامید بودم از انتقال مجدد بعد ۷/۸ ماه از انتقال او ...

ممنون ، شادی به زندگیتون بباره 😇💖

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی