2777
2789
عنوان

سرخاک مادرم مهمون فرشته داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 34 پست
واقعاً؟؟ نه تا موقع رفتن کنارم بود و نوازشش میکردم.🥰🥰🥰🥰

قبلا یه گربه دوتا بچه اش رو آورد تو حیاطمون 

یکی از بچه هاش کم کم اهلی من شد بهش غذا میدادم بعد باردار شد و بچه دار شد 

فکر نمیکردم بچه هاشو بیاره پیش من چون میگن گربه جایی ک غذا میخوره و بهش میرسن بچشو نمیبره که هووش نشه ولی بعد چند وقت دوتا بچه هاشو آورد

انقدر با این بچه ها خو گرفتم ک نگو

هر وقت ک ناراحتم قشنگ حس میکنن و بیشتر دور و برم میپلکن

هر چند بعد از این دوتا بارها بچه دار شد ولی دیگه نیاورد پیشم اما همین دوتایی ک پیشمن با اینکه بزرگ شدن هنوز مادره میاد بهشون سر میزنه و اگه غذا بریزم میبینه اول اون دوتا بگیرن بعد خودش 

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

میگن اگر دعا یا آرزویی داری دم گوش گربه بگو برآورده میشه

من هر وقت درمونده میشم ازشون میخوام که برام با قلب پاکی که هیچ وقت گناهی نکرده دعام کنن (من دیوونه نیستم ولی تاثیر دعاهاشون رو بارها تو زندگیم دیدم)

البته امروز یکیشون خوابوند زیر گوشم 🤣🥲

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا یه گربه دوتا بچه اش رو آورد تو حیاطمون یکی از بچه هاش کم کم اهلی من شد بهش غذا میدادم بعد باردا ...

چقدر شما خانوم مهربون و خوش قلبی هستی که هم بهشون رسیدگی کردی و شکمشون رو سیر میکنی.هم اینکه اون گوربا اولی فهمیده چقدر جاش کنار شما امنه و خیالش راحته که بچه‌هاشم آورده پیش شما.... مطمئناً جواب کارتو توی زندگیت میگیری خانومه بامحبت♥️♥️

میگن اگر دعا یا آرزویی داری دم گوش گربه بگو برآورده میشهمن هر وقت درمونده میشم ازشون میخوام که برام ...

😂😂  نه اختیار داری خانوم این چه حرفیه؟؟ چرا دیوونه؟؟ منم شنیدم این حرفو... امیدوارم به هرچی که آرزوشو داری برسی🌹🌷🌹🌷

منم یه بار رفتم امام زاده صالحه 

بین این همه جمعیت یه یا کریم اومد کنارم منم بهش دونه دادم 

انقد حس خوبی بود

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

روح مادر عزیزتون شاد 🌹♥️

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

گربه احساسات منفی رو میفهمه و جذب افرادی میشه این حس ها رو دارن، برای اینکه بهترشون کنه. موجود عزیزیه

خدا مادرتون رو رحمت کنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

چقدر شما خانوم مهربون و خوش قلبی هستی که هم بهشون رسیدگی کردی و شکمشون رو سیر میکنی.هم اینکه اون گور ...

قربون شما ❤️

امیدوارم که خدا به دلت صبر بده که بتونی با غم نبودن مادرت کنار بیای و در آینده همیشه لبت خندون باشه و تنت سالم و دلت شاد

چون دل نازنین و مهربونتو دیده😍😍

فدای شما🌹

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

گربه احساسات منفی رو میفهمه و جذب افرادی میشه این حس ها رو دارن، برای اینکه بهترشون کنه. موجود عزیزی ...

و منم پر از احساسات منفی که اومده پیشم😥😥😥

من گوربا‌ها رو دوست دارم ولی نمی‌دونستم متوجه فاز منفی من شده 😥😭😞