2777
2789
عنوان

دلم گرفته از همسرم😔

581 بازدید | 33 پست

من همیشه چندروز قبل عادت ماهیانه اخلاقم تند میشه و بی اعصابم به همسرم تاحالا چندبار گفتم که تو این دوران کاری بهم نداشته باشه ولی دقیقا ما هر ماه این موقعه باهم دعوامون میشه من یه چیز میگم شوهرمم سریع واکنش نشون میده و دعوا میکنیم 😔😔

یعنی توقع زیادیه که شوهرم سکوت کنه و اوضاع رو بدتر نکنه چی میشه مراعاتمو کنه منم دلم خوش باشه که هوا مو داره خیلی دلم گرفته😔😔😔😔😔

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توقع شعور اضافي داري ازين مردا .خودشون كلا پريودن

واقعا چرا مردا اینجورین😥

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
چقد قشنگه امضات؟  خب شوهرتم حواسش نمیشه حتما .خودشم فک کنم بی اعصابه

ممنون

آره هر موقع پریود میشم میگه آهان میخواستی پریود بشی اخلاقت بد شده بود خب چی میشه حواسش جمع باشه

شما توقع زیاد دارید...درسته تغییرات هرمونی توی دوران قاعدگی هست ولی دلیل بر عصبانیت و پرخاشگری نیست...ما انسانیم باید بتونیم خودمونو کنترل کنیم...خیلی توقع بیجایی هست که ما نخوایم خودمون رو کنترل کنیم و از دیگران توقع داشته باشیم در مقابل عصبانیت ما سکوت کنند.

....Ever since I lost hope, I live much more happier

درسته که توی این مدت بی اعصاب میشی . اگر شوهرت تو رو درک نمیکنه پس باید روی خودت کار کنی و تمرکز کنی و سعی کنی صبر رو پیشه بگیری و زیاد خودتو درگیر نکنی . نباید از هیچکس توقعی داشت. و کسیو هم نمیشه تغییر داد پس خودتی که به خودت میتونی کمک کنی و شرایطت رو درست کنی و بر ناراحتی هات غلبه کنی و زیاد توی بحث و دعوا شرکت نکنی.

شما توقع زیاد دارید...درسته تغییرات هرمونی توی دوران قاعدگی هست ولی دلیل بر عصبانیت و پرخاشگری نیست. ...

من در کل آدم صبوریم ولی باور کن نمیشه خیلی حساس میشم اون دوران دست خودم نیست