2777
2789
عنوان

بچه دوسالم دیوونم کرده

122 بازدید | 7 پست

قبلا شبا راحت میخوابید، بموقع و زود

الان ۱هفته ایه ،طهرها درست میخوابه، شبا نمیخوابه همش بهانه گیری،حالشم بدنیست ها،هی میگه کارتون بزار و اشک میریزه یعنی تا مرز هق هق، میگم بزار ببینه یکم اروم بگیره بخوابه ولی انگار نه انگار

بنظرتون یه دوره ملاتونین بش بدم؟

تو بچگی دکتر ۱دوره بش داد خیلی خوابش بهترشده بود

ازون حالی که میشه اعصابم بهم میریزه، امشب خودم گریم گرفت دیگه، یجوری گریه میکنه و دیوونه میشه انگار چیکارش کردم😔😔ای خدا چرا این بچه اینجوری شد یدفعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظهر ساعت چند میخوابه تاچند؟ کارتون تو‌گوشی رو عادت نده بهش واسه مغزش و‌تمرکزش اصلا خوب نیس.

خواب ظهرش مثله همیشه اس، اصلا عادت به کارتون نداشت نهایتا وقتی اصلا نمیخوابید یک دونه شعر تصویری میذاشتم میخوابید،الان ۲،۳شبه عجیب شده، چنان گریه هایی میکنه که دندوناش بهم کشیده میشه، اصلا حس میکنم الان حالش بد میشه میگم ولش بزار نگاه کنه،و جالب اینکه الان ۲ساعته داره کارتون میبینه اصلا خوابش نگرفته،نمدونم چشه

خواب ظهرش مثله همیشه اس، اصلا عادت به کارتون نداشت نهایتا وقتی اصلا نمیخوابید یک دونه شعر تصویری میذ ...

خود گوشی و‌کارتون باعث میشه نخوابن. 

بعد اینکه نگفتی چند تا چند میخوابه؟ چون یهو بزرگ میشن تایم خوابشون عوض میشه یا باید کمتر کنی تایمشو اگه دلشو حوصلشو داری. خواب ظهرشو‌منظورمه

parasoo1989@