2777
2789

شما کینه ای نیستی خدا اجرت بده

ولی دلیل نمیشه بدحجاب باشی چون دلت صافه.

هرچیزی جای خودش.

اون خانوما هم دلیل نمیشه چون حجاب دارن چیزای دیگه را ترک کنن.

من مات شدم...مات همان لحظه که تو میرفتی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شما اینه که فکر می کنید الگو مذهبی ها هستند درحالی که ۹۰ درصد مذهبی های جامعه ما الان از غیرمذهبی ها بدترند چون خوب دینداری نمیکنند

الگو ما پیامبر و اهل بیت هستند نه هیچچچچ کس دیگه ای اینا  همشون  تظاهر میکنن که شما فکر می کنید دینداری و مذهبی بودن و این کارارو کردن

عزیز دل نه همه محجبه ها خوب و بی گناهن و نه همه بی حجابها بدن ما وظیفه داریم امر ب معروف و نهی از منکر بکنیم و سرمون تو کار خودمون باشه بعدش

ادم اول قلب خوب و نیت پاک داشته باشه اول واقعا قلبا خدارو بشناسه و بعدش دستوراتشو انجام بده 

خدا رو والدین خیییییلی تاکید کرده و حتما اینکار خداروخوش نمیاد و خود فرزند یا همون همسر باید اجازه نده ک رابطه اش با پدر مادرش قطع بشه

🙂

من یه زن عمو دارم مدام در حال ذکر و نماز. ودعا هست بسیار آروم و بی آزار ولی متاسفانه احترام بلد نیست طبقه بالای پدربزرگم هست زورش میاد یه سلام بده یه احترام بزاره بچه و بدبختیاش واسه اوناست زورش میاد یه تشکرکنه تازه طلبکارم هست.من خودم دوسش دارم چون اهل غیبت و دروغ و تهمت هم نیست پیشش آرومم ولی خوب خودشو از چشم خیلیا انداخته

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
نه عزیزم اینا اصل وجودشون ایراد داره به نظرم اینا اگه مذهبی هم نباشند بازم اخلاق های زشتشون همراهشون ...

دقیقااااا شما درست میگید بخدا شاخ در میارم از کاراشون پیش خودم میگم اگر این همه مسجد این همه کارای مذهبی کردن ذره ای توی قلبشون تاثییر نداره پس تین چیزا اشتباه بعد میگم اینا بد رفتار میکنند چه ربطی ب دین داره

خاله منم همینه فکرکن از اون خانوم جلسه ایی هاس، بعد با همه دشمنه تازه میگه بقیه مقصرن درحالی که خودش حال بهم زن و کینه‌اییه، پشت سر ماهایی که بی حجابیم میشینه غیبت میکنه، دروغ میگه، وصیت مرده ارو به نفع خودش میخواد تموم کنه ولی بازم مثلا دم از خدا پیغمبر میزنه

منکه باهاش قطع ارتباط کردم بسکه این انرژی منفی داره

🗝

وقتی خیلی اذیت کنن آدمو واقعا نمیتونی دیگه طرفشون بری،رفت و آمد با کسایی که باعثه ناراحتی و عذابت میشن به مرور زمان روحتو بیمار میکنه بنظرم باید خیلی مدیریت شده باهاشؤن رفت و امد کرد.تا هم حق پدرومادری رعایت شه هم روان خودت سلامت بمونه

من کجارو اشتباه میکنم ؟ینی درست متوجه منظورتون نشدم

منظورم اینه که شما اشتباه میکنین که رابطه تون رو با مادرشوهر محدود نمیکنین ، اون خانوم های مذهبی هم که میگید به شوهرشون قدغن نمیکنن نباید خانوادت رو ببینی ، اما خودشون تمایلی به روابط خانوادگی ندارن ، چون احتمالا ضربه خوردن 

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
گلام کار بسیار اشتباهی میکننمن عین توام و واقعا برکت تشو تو زندگیم هر لحظه دارم میبینم نمونه ش اینه ...

اخه مگه دنیا چند روزه ک اینجوری میکنند بابا مادر شوهر عروس ک همه دارند یکم تحمل کنند دیگه 

حالا من اون مادر شوهر بد بدارو نمیگما ک دزدی میکنند و این کارا اون مادرشوهرارو من میشناسم خلاف سنگینشون تیکه انداختن خب ببخشیدشون دیگه پیرن ی چیزی میگن

اشکال داره گلم دین ما دین رافت و مهربونی و گذشت هست همبن دین میگه اگر کسی آزارت میده و بهت آسیب میزن ...

در مورد فرزند و والدینم میگه دور شو ازشون ؟اینا ک من مسگم پسرم از خانوادشون دور میکنن

عزیزم میزان مذهبی بودن رو رفتن جلسات مداح معروف یا حتی میزان حجاب و تسبیح و صلوات و نماز و روزه تعیی ...

افرینننن افرین منم میگم اگر خیلیییی راس میگن بیان با مادر شوهر پدر شوهر بسازند مسج  و گریه اینا رو ک همه خوششون میاد برند سبک بشن افرین خ درست گفتین

نمیدونم عزیز . ولی اینومیدونم مذهبی و غیر مذهبی نداره چون یکی صرفا نمازهاش رو سروقت میخونه دلیل نمیش ...

میدونی ولی همه ب ی چشم دیگه ب من نگاه میکنند انگار ک من چیزی قبول ندارم 😄مثلا میگن اخه این چیزارو ک تو قبول نددری 😐😐😐😆😆😆

ولی اونا ادعاشونم میشه و همرو بد و خبیث میبینند اینکه ادم ناراحت میشه پیش خودم میگم کاش قران ک میخونی ذره ای روی روحتم اثر میزاشت

شما کینه ای نیستی خدا اجرت بدهولی دلیل نمیشه بدحجاب باشی چون دلت صافه.هرچیزی جای خودش.اون خانوما هم ...

من میگم پس چرا این همه قران اینا روشون اثر نداره من نمیخونم کارامم زشت و بده ولی اونای ک میخونند و هر روز نمیدونم چندشنبه میرسونند خودشونو فلان سخرانی پس چرا قلبشون نرم نمیشه

من میگم پس چرا این همه قران اینا روشون اثر نداره من نمیخونم کارامم زشت و بده ولی اونای ک میخونند و ه ...

اونا ب ظاهر خوبن و قران میخونن اگ کسی واقعااا هدارو دوست داشته باشع و قران بخونه ع ته دلش باشع ادم خوبی هم هست قطعا،ظاهر و باطن یکی نیست