دوستان من با دو سه سالی هست با یه آقایی دوستم خانواده ها در جریانن خیلی همو دوست داریم ولی توی قضیه ای ایشون فک کرده من با دوست پسر دوستم صحبت کردم میگه نمیتونم اعتماد کنم بهت هرکاری میکنم نمیفهمه گیر داده الان خانوادم بدتر از همه دارن عذابم میدن میگن آبرومون میره کلی زخم زبون دارن میزنن خیلی حالم بده چند روز دعوا داشتیم بلاک کردیم همو اما از بلاک درآورد حرف زدیم داشتم میگفتم بیا ببینمت حرف بزنیم که یهو آف شد هرچقدر زنگ زدم جواب نداد حرفای خانوادم داره خفم میکنه منم تند تند زنگ میزدم به این جواب نمیداد میخاستم بیاد دنبالم که فقط خلاص بشم از دست اینا دارم روانی میشم چیکار کنم؟حستون میگه درست میشه؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حسم میگه اقا دنبال بهونس کات کنه ، کسی واقعا بخوادت و ازدواجی باشه سر این چرت بی محلی نمیکنه که جواب نده. مطمئنمممممم بهونشه الکی خودتو کوچیک نکن قبول کرد ک کرد نکرد هم به درک ، زندگی با این زندگی نمیشه برات
خب رو در رو کن که حرف نزدی بگو بره بپرسه که بدونه مشکلی نیست، بگو هر کاری بگی برای اعتمادت میکنم یه مدت فضای مجازی نرو یا تایم آنلاین بودنت رو نشون بده
اگرم که بد دل و سیاه دله که ولش کن پشه نر هم از کنارت رد بشه میگه تقصیره تو بوده همش عذابی
اخه به خاطر من توروی خانوادش وایساد خیلی کارا کرد..جواب خانوادمو چی بدم؟بدتر از همه اونا اذیتم میکنن
بگو باهاش تفاهم نداریم نمیتونم باهاش زندگی کنم تمام، بگو داره اذیتم میکنه اگه پس فردا عقد کنم منجر به طلاق بشه راضی اید؟ شاید موردای بهتری در انتظارت باشه چرا میخوای عمرتو با یه مرد شکاکه قهر قهرو که از تمین الان برات دست بالا گرفته تلف کنی
اگه سو تفاهم بوده ..توصیح بده اگه باورت داشته باشه قبول میکنه اینقد منت نکش
خیلی توضیح دادم حقم داره چون مدرکی ندارم واسه اثباتش ولی نباید انقد بی اعتماد میشد نسبت به من ..الان بیشتره منت کشیم به خاطر خانوادمه که روم فشار آوردن نمیدونم باید چیکار کنم