2777
2789

یعنی خوب بپوش  و خوب خرج خورد و خوراکت کن😉

خلاصه با پولات کیف کن

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی خوب بپوش و خوب خرج خورد و خوراکت کن😉خلاصه با پولات کیف کن

خب از نظر خورد و خوراک همسرم کم نمی‌زاره 

از نظر پوشاک هم همینطور 

فقط اهل رنگ کردن مو نیستم و با کاشت ناخن مخالفم ولی همیشه به زیباییم اهمیت دادم 

خب از نظر خورد و خوراک همسرم کم نمی‌زاره از نظر پوشاک هم همینطور فقط اهل رنگ کردن مو نیستم و با کاشت ...

ع۶ 

خوب حتما منظورش به همون رنگ مو و ناخن بوده

اما به موهاتون و  دندان هاتون اهمیت میدین؟یا مثلا پاکسازی پوست میرین؟؟

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
ولش کن فک میکنه به خودت نمیرسی فقط در حال جمع جور کردنی

دقیقا منم بهش گفتم به خودم میرسم ولی حس میکنم چیزای دیگه تو زندگیمون بیش تراز خودمون تو چشم بوده براشون 

دوساله ازدواج کردم خونه ساختیم لوازم خونگی اضافه کردیم طلا خریدیم ماشین عوض کردیم حس میکنم این چیزا باعث شده خودمون به چشم نیایم

دقیقا منم بهش گفتم به خودم میرسم ولی حس میکنم چیزای دیگه تو زندگیمون بیش تراز خودمون تو چشم بوده برا ...

منظورش سر و وضع و لباس پوشيدنتون بوده احتمالا

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
دقیقا منم بهش گفتم به خودم میرسم ولی حس میکنم چیزای دیگه تو زندگیمون بیش تراز خودمون تو چشم بوده برا ...

کلا زندگی خودتونه به خودتونم ربط نداره مهم اینه که دلتون شاده 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
خب آخه خودش هم همچین کارایی رو انجام نمیده

پس ولش کن به حرف مردم زیاد اهمیت نده راه درست خودتو ادامه بده😁💪

درسته ولی این حرفا خیلی اذیتم می‌کنه که به خودشون نمیرسن

حالا مثلا خودشون چجورین هر وقت اینجور حرفارو زد بزن تو ذوقش دیگه نگه 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️