2777
2789

قبل ازدواجم با شوهرم با هم دوست بودیم.وقتی که قرار بود بیاد خواستگاری درمورد مهریه حرف زده بودیم اما به خانوادش نگفت.....خلاصه موقعه ای که اومد خواستگاری خانواده ها به توافق نرسیدن بخاطر مهریه و بعد رفت.یه هفته باهم حرف نمیزدیم چون اشتباه از خودش بود منم سراغشو نگرفتم.تو این یه هفته مشخص شد بهم خیانت کرد که من گفتم تموم.حرفم فقط تموم بود.بقیه رو تو پست میگم خسته نشید

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

لایک

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بعد بی قراری کرد و اسمم و با تاریخ تولدمو تتو زد رو بدنش.و خلاصه با کلی خواهش تمنا برگشتم.البته بگم که من ازدواج دومم بود و اگه ازدواج نمیکردم ابروم میرفت چون همه میدونستن..بعد عکس بدی ازم نداشت اما با تاپ و اینا همش تهدید میکرد ابروتو میبرم بدون تو میمیرم و خلاصه با خودم گفتم فقط باهاش ازدواج میکنم بعد ازدواج سراغشو نمیگیرم اون برا خودش خونه باباش اینا بمونه منم خونه بابام اینا.که اینجوری نشد و زود بچه دار شدیم.تو حاملگی خودمو زدم به فراموشی چون همش به فکر بچه بودم.اما الان که دو ماهه زایمان کردم دوباره یادم اومده و بهم میریزم و همیشه گریه میکنم

مثل یه زخم عفونت کرده همش اذیتم میکنه چیکار کنم هیچ جوره یادم نمیره

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بی قراری کرد و اسمم و با تاریخ تولدمو تتو زد رو بدنش.و خلاصه با کلی خواهش تمنا برگشتم.البته بگم ...

الهی عزیزم شوهرت بهت عشق و حمایت میده ؟🥺

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔