2777
2789
عنوان

روبیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ساله روبیکا دارم همه کاریم کردم هیچیم نشد همچین چیزیم ندیدم 🍄

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

من خیلی ساله روبیکا دارم همه کاریم کردم هیچیم نشد همچین چیزیم ندیدم 🍄

من چند ماهه نصب کردم اصا هم فعالیتی ندارم..بعد ی ماه رفتم ببینم پیامی دارم دیدم اینجوری بود خواستم ببینم مثله تلگرام ی مدت بود عضو کانالی میشدیم یا رباتی بود ک مخاطبامونو عضو کانالایی مثله صیغه یابی و اینا میکردن ..هر چند برای من هیچوقت پیش نیومد ولی تو گوشی دیگران زیاد دیدم گفتم شاید این بنده خدام نمیدونه و اینجوری شده

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
چجوری؟ از کسی دیگه ب من این پیاما اومده نه از من به شخصی

برو توی تنظیمات حریم خصوصی روبیکا یک گزینه ای داره نوشته نشست های فعال روی اون بزن اگه هک شده باشی نشون میده اگه چیزی نبود که هک نشدی

برو توی تنظیمات حریم خصوصی روبیکا یک گزینه ای داره نوشته نشست های فعال روی اون بزن اگه هک شده باشی ن ...

من کلا دیلیت کردم..اکانتم پاک شده دیگه نه؟ 

من کلا دیلیت کردم..اکانتم پاک شده دیگه نه؟

همون جایی که گفتم رفتی اگه پاک کردی دیگه مشکلی نیس اگه میخوای کلا اکانتت و پاک کنی حذف حساب کاربری رو میزنی روبیکا بهت یک اکانت جدید میده 

اینطوری دیگه مشکلی برات پیش نمیاد کسی هم دیگه نمیتونه بهت پیام بده فقط مخاطبینت میتونن بهت پیام بدن

همون جایی که گفتم رفتی اگه پاک کردی دیگه مشکلی نیس اگه میخوای کلا اکانتت و پاک کنی حذف حساب کاربری ر ...

بله حذف کردم ..نه دیگه نمیخوام عضو شم..ممنون از راهنماییتون