2777
2789
عنوان

کسی هست ADHD باشه و بزرگسال

103 بازدید | 12 پست

یه چند وقته حدس می‌زنم این مشکلو دارم،‌ از نوع کمبود توجه. نمی‌دونم واقعاً این مشکلو دارم یا تمرکز پایینم صرفاً به خاطر افسردگی و اضطرابه.

یه بار روانپزشک برام متیل فنیدات نوشت (همون ریتالین)، یه هفته خوردم ولی هیچ تأثیری نداشت.

دیگه نمی‌دونم چی کار کنم. 

تجربه خوبی از روانپزشک‌ ندارم. انگار فقط میخوان تو کمترین زمان ممکن یه برچسب بهت بزنن و دارو تجویز کنن. 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

پسرم داره پنج سالشه بیش فعال  امروز تست دادی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا اینطور شدی؟

نه

از بچگی تمرکزم پایین بود، ولی چون درسم خوب بود مشکل خاصی پیش نیومد 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

پسرم داره پنج سالشه بیش فعال امروز تست دادی

خدا پسرتونو حفظ کن

تو بعضی از بچه‌ها تشخیص نمیده تو بزرگسالی متوجه میشن

مخصوصن برا دختربچه‌ها کمتر تشخیص میدن

تست باید بدی

تستش چه جوریه؟

پرسش‌نامه است یا عملیه؟

میشه بپرسم تستش چ جوری بود ؟ پسر من فر دا داره؟علائم پسرتون چی بود؟

تو نت سرچ کنی سوال تست هست جواب بده ،باهاض چندتا بازی کرد من تو اتاق نبودم ببینه می تونه بشینه یجا و... بعد میگه نتیجرو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

سلام. وقتتون بخیر. شما تشخیص دادین که ای دی اچ دی بوده؟ من احساس میکنم سیمپتوم هاش رو دارم، ولی مطمئن نیستم. و نمی‌دونم باید به روانپزشک/روانشناس باید مراجعه کنم چون نمی‌دونم تا چه اندازه می‌تونه معتبر باشه اونجا که هیچ تست/نحوه تشخیص معتبر و ثابت شده ای تو این زمینه نیست. 

سلام. وقتتون بخیر. شما تشخیص دادین که ای دی اچ دی بوده؟ من احساس میکنم سیمپتوم هاش رو دارم، ولی مطمئ ...

سلام نه من هنوز نتونستم تشخیص بگیرم

بله برا تشخیصش مصاحبه بالینی می‌گیرن، نقشه مغزی و ام آر آی و تست‌های دیگه هم فقط کمک به تشخیص بهتر می‌کنه چیزی رو ثابت نمی‌کنه

شنیدم کلینیک یوتاپ تو تهران برای تشخیص مناسبه ولی من تهران نیستم