2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه عمه دارم صورتشو ژیلت می زنه  موهاش تیغ تیغی 

ادمو خر بوس کنه بوس خر نکنه

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

هیچکس رو بوس نمیکنم 

اجازه نمیدم کسی ام بوسم کنه 

کلا اجازه نمیدم هیچکی بهم دست بزنه خوشم نمیاد 

فقط به عشقم این اجازه رو میدادم 

طوری که اون اصلا نمیدونست من این اخلاق رو دارم. 

ولی بی لیاقت بود. از دست داد

دختر دایی ام واقعا علاقه داره یه بار بغل من بخوابه یا منو بوس کنه😂😂

مادرشوهر عمم

خدا بیامرزه ولی لعنتی خیلی کثافت بود

پیییر بودا

یعنی بالای ۸۰

بعد چروووک

یه جوری بادکشی بوست میکرد نصف صورتت میرفت تو دهنش

تف خالی میشد صورتت

بعدش بوس کردنش میخواستم بمیرم

انقد میشستم صورتمو لپم سرخ میشد😂 اصرار هم داشت نهههه اهلال (الهام) بیا بوست کنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

رفته بودم سفر زیارتی وقتی برگشتم ی پیزنه منو تو مسجد دید گفت وای باید بوست کنم خب من معمولا اینجوریه ک ی بوس اینور یه بوسم اونور صورته😂

بعد نگو این هر طرفو ۴/۵تا میبوسه  دراون حین ایییی لبمو بوسید🪶🤢🤢 تااخر مسجد میخواستم بالا بیارم

✨️🌷

آره کلا ازبوس بدم میاد از بوس بعضیا ک متنفرم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
مادرشوهر عممخدا بیامرزه ولی لعنتی خیلی کثافت بودپیییر بودایعنی بالای ۸۰بعد چروووکیه جوری بادکشی بوست ...

من دختردایی مامانم اصلا نمیذاره قسر در بریم بعد نه چادرش هم با دندونش میگیره بو تف خشک میده هر وقت ماچ میکنه همون قسمت چادرش میچسبه به دماغت🤢🤢🤮🤮