2777
2789
عنوان

کمک کنید

155 بازدید | 40 پست

من ۲۰ سالمه و مشهدیم ۱۶ سالم بود ازدواج کردم الان نزدیک ۳ ساله از مشهد اومدیم تو یکی از شهرستان های شمال ک خیلییییی کوچیکه هیچکدوم از خانوادم نیستن شوهرمم راننده کامیونه نیس وقتایی ک میاد ی شب دو شب هست و میره اونم همش ب رفیق بازی ختم میشه و کاراش من نزدیک ۳ ماهه زایمان کردم و بیست و چاری با بچم تنهام ینی حموم نمیتونم برم کسی نیس ی ساعته نگه دارتش خانواده شوهرمم یا مسافران یا کار دارن بخدا بریدم نمیدونم چیکار کنم بش میگم میخوام برم مشهد یا شغلتو بیار مشهد یا همینجا کار کن خونه بگیر من با بجه برم همش میگ منو عصبی نکن منم امشب دیگ زدم ب اون درش تو پیام کلی باهاش بحث کردم

کل زندگیمون شده بحث ن یاد داره توجه کنه ن منو تفریح میبره شاید باورتون نشه نزدیک ۵ ساله زنشم ققط منو دو روزه برده دریا همین...

ن عیدا میزاره بزم پیش خانوادم انگار بردم 

بنظرتون چیکار کنم باهاش تورو خدا فک کنین مم خواهرتون 

دوماهه میخوام برم پیش روانشناس کسی نیس بچمو نگه داره

عزیزم نمیتونی با بچه بری مشاور؟ به مشاوره بگو کسی و نداری بچتو بزاری پیشش

بعدم میدونم سخته ولی سعی کن با بچه مستقل باشی ینی بچه رو بزار توکالسکه برو بیرون خیلی توی روحیت تاثیر میذاره

ایشالا خدا کمکت کنه عزیزم 🥲

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمیتونی با بچه بری مشاور؟ به مشاوره بگو کسی و نداری بچتو بزاری پیششبعدم میدونم سخته ولی سعی کن ...

بخدا اون روز بخاطر درد زیاد شکم بعد زایمان تنها رفتم دکتر با بجه دکتر گف باید سونو داخلی کنم با هزار استرس ب ی خانومه دادم ک تو اتاق دکتر بود اصن نفهمیدم چیکار کردم تا تموم شد مردم تو اتاق مشاوره گریه اینا میکنه چجوری حرف بزنم

بخدا اون روز بخاطر درد زیاد شکم بعد زایمان تنها رفتم دکتر با بجه دکتر گف باید سونو داخلی کنم با هزار ...

😥💔خیلب سخته حق داری

نمیتونی تو اون تایم مشاوره بخوابونیش؟ 

یا برای یه ساعت حداقل بچرو بزاری پیش مادرشوهرت؟ ینی یه ذره هم حاضر نیستن نگه دارن؟! 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

به مامان بابات نمیتونی بگی؟ بگو خیلی اذیتی هیچکی رو نداری کمکت کنه شاید اونا تونستن یه کاری برات کنن البته اگه شوهرت ازشون حساب ببره

عزیزم به خانوادت بگو بیان اونجا باهاش صحبت کنن...تکلیفتو روشن کنن...اگه زیر بار نرفت با خانوادش حرف ...

ده بار گفتیم همش میگ باشه باشه بخدا افسرده شدم خواهراش بیست چاری مسافران میگن داداشی افسرده شدیم میشینه جوش میزنه بعد من میگم افسرده میگ مگ چی کم داری مگ ب امید کی بچه اوردی

دورازجون،باپدرومادرش وخودش صحبت کن،شرایتت رابگو،بزاربدونن اذیت میشی،مقصرخودتی ادم وشغل قحطی بود،نمید ...

هزار بار حرف زدم مامانش میگ انتخاب خودت بود تحمل کن شاید باورت نشه اومدن خواستگاری گفتن سهام داره میخواد واسه حسابداری بخونه بعد شرکت ورشکست شد فهمیدیم اصن سهام نداشته بعد انقد بی مولی فشار آورد مجبور شدیم بیاد بره رو ماشین

یا خودت برو مشهد با خانوادت درمیون بذار اون مجبور میشه بیاد بالاخره....اینطوری میتونن باهاش صحبت کنن

میخوام برم میترسم نمیتونم تصمیم بگیرم ی بار چهار ماه قهر بودم واقعا میخواستم جدا شم نمیدونم جی شد ک برگشتم بعد ی دعا تو گردن شوهرم بود نمیزلشت ببینم ی روز جا گذاشت باز کردم نوشته بود حکیمه برگردد الانم فقط دعا میکنن😭