2777
2789
عنوان

کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامان بابات نمیتونی بگی؟ بگو خیلی اذیتی هیچکی رو نداری کمکت کنه شاید اونا تونستن یه کاری برات کنن ...

بابام میگ بیا اصن طلاق بگیر حتی مامانم خیلی حرف میزنه بهم همش فحشم میده میگن ما کردیم حالا میگیم برگرد دهنم قفله انگار

بابام میگ بیا اصن طلاق بگیر حتی مامانم خیلی حرف میزنه بهم همش فحشم میده میگن ما کردیم حالا میگیم برگ ...

چرا به حرف خانوادت گوش نمیدی؟؟

تاکی میخوای این وضع و تحمل کنی؟

وقتی خودت حرف خانوادتو گوش نمیدی چه انتظاری میره  از شوهرت واقعا؟! خب همینه دیگه عزیزم بی کس گیرت اورده خیالش راحته هیچی نمیگی

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

همش میگن مریضیم یا مسافرتن الانم ک میگ ویروس داریم

چقدر نامردن☹️

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

خیلی برای ایندت نگرانم رفیق بازی کاردستش میده.کم کم ازتوفاصله میگیره

ی مدت ک فقط میرف مسافرت مجردی از بعد قهرمان هنوز خوب شده دو روز از جاده میاد ب جای اینک با من باشه بیست چاری بیرونه بعد ب من میگ تو حساسی 

حالا که خانواده پشتتن تصمیم درست بگیر برو مشهد پیششون...اینطوری شوهرت حساب کار دستش میاد...

ی بار قهر کردم دوست ندارم همش برم خونه بابام دوست دارم خودش بفهمه منو چقد قهر کنم

چرا به حرف خانوادت گوش نمیدی؟؟تاکی میخوای این وضع و تحمل کنی؟وقتی خودت حرف خانوادتو گوش نمیدی چه انت ...

خسته شدم از این حجم از توقع واقعا دلم میخواد مث آدم ب حرفام اهمیت بده میگی واقعا برم؟

هیچ دوستی ندارم اینجا ن سینما داره ن آنچنان بازاری هیچی نداره کل شهرش اندازه محله طبرسی مشهد نمیشه همش تو خونم میاد خونه بش میگم بریم بیرون فقط منو تو ماشین میبره جنگل احساس میکنم دیگ گاوم انقد تو دارو درخت بودم