2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق میشه چرا نشه؟ ولی هیجانیه، منطقی نیست

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من نه اما خیلیا عاشقم شدن البته محل ندادم و تموم شد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه بنده خدایی عاشق شده بود ۱۸ به پایین بود بعدش یکی داشت نصیحتش میکرد برگشت گفت این هوسه ادم قبل ۱۸ سالگی عاشق نمیشه

موافق نبودم با حرفش..

اصلا درکش نکردم

مگه ادم قبل ۱۸ سالگی دل نداره😐

نه من شده بودم

هنوزم عاشقش هستین؟ من یه بار یه نفر عاشقم شد کلا آدم عجیبی بود از گذشتم خیلی میدونست حتی فکری که تو سرم بود، بعد اعتراف کرد با یسری چیزا در ارتباطه اصلا قیافه منو ندیده بود اما همین که توی گروه جواب میدادم حتی میگفت چی پوشیدم چه شکلی هستم من ترسیدم و کلا از گروه اومدم بیرون شمارمم عوض کردم اما مدام خوابشو میدیدم توی خواب اعتراف کرد عاشقم شده 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

هنوزم عاشقش هستین؟ من یه بار یه نفر عاشقم شد کلا آدم عجیبی بود از گذشتم خیلی میدونست حتی فکری که تو ...

سلام چه جالب.... عجیبه

من دختر داییم بود انقدر بهش نگفتم ازدواج کرد بعد ۱۰ سال جدا شد رفت خارج کشور

@_mahyar   

سلام چه جالب.... عجیبهمن دختر داییم بود انقدر بهش نگفتم ازدواج کرد بعد ۱۰ سال جدا شد رفت خارج کشور

سلام...بله خیلی عجیب بود خودش قبلا گفت میتونم بیام تو خواب افراد...من اصلا نگفتم رنگ چشمام تغییر میکنه قشنگ گفت چشمات رنگشون ثابت نیست مدام مسخرت می‌کنند توجه نکن! 

ان شاءالله یه آدم بهتر سرراهتون بیاد هرچند شما هیچوقت اونو فراموش نمی‌کنید :) 

سلام...بله خیلی عجیب بود خودش قبلا گفت میتونم بیام تو خواب افراد...من اصلا نگفتم رنگ چشمام تغییر میک ...

من ندیده بودم چنین فردی تا به حال 🥴

مرسی نه اصلا تو فکر ازدواج این حرفا نیستم...

گاهی بله بهش فکر میکنم

@_mahyar   

من ندیده بودم چنین فردی تا به حال 🥴مرسی نه اصلا تو فکر ازدواج این حرفا نیستم...گاهی بله بهش فکر میک ...

منم همینطور البته مال سالیان قبله دعا می‌نوشت و خیلی کارا می‌کرد دیگه همه جور بنده ای خدا داره من فقط در حد یک هم گروهی جوابشو میدادم بعد رفتم دیگه تا چندسالی توی خوابم میومد همین که خودم عاشق شدم رفت 

اگر خدا بخواد هیچکس نمیتونه توکل کنید به خدا