2777
2789
عنوان

احساس گناه

130 بازدید | 16 پست

بچه ها تا به حال شده بدون دلیل احساس گناه کنید انگار که همیشه نگرانید یک اتفاقی بیفته انگار که همیشه حس عذاب وجدان دارید با اینکه کاری نکردید یا حتی اگه کاری کردین درست یادتون نیست دقیقاً به خاطر چیه فقط همیشه حس بغض دارین نگرانی و احساس بدی می‌کنید اگه شما هم اینطوریین چیکار کردین واقعاً حالم بده همیشه

آره بخصوص نزدیک پریود .فکر می‌کنم بقیه بخاطر من بدبخت شدن😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم میشم اینطوری کار مفید انجام بده خوب میشی بهش میگن حس بی ارزشی همه اش از بیکاریه

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
من هم میشم اینطوری کار مفید انجام بده خوب میشی بهش میگن حس بی ارزشی همه اش از بیکاریه

وای دقیقا خیلی احساس بی‌ارزشی می‌کنم در طول روزم اصلاً نمی‌دونم چیکار بکنم یا خوابم یا دارم درس می‌خونم

تنها نیستی عزیزم انسان بیشتر دلبسته رنج است تا خوشی 

وقتی این افکار سراغت میاد سرت رو گرم کن سعی کن فیلمای شاد نگاه کنی 

کتاب زیاد بخون 

نزار افکارت بهت غلبه کنن ما خانما به دلیل به ریختگی هورمونامون  در طول ماه هم این افکار بیشتر بهمون غالب میشن

اهنگ شاد گوش بده 

دمنوش ارام بخش بخور 

تو مسئول هیچ اتفاق بدی ک میوفته نیستی 

تو هم یه انسانی با انواع تصمیمات درست و غلط 

تو هیچ کار اشتباهی انجام ندادی و همیشه مطمعنم درست ترین تصمیمات رو میگیری و دلیلی نیست برای رفتارات دچار عذاب وجدان یا ترس یا احساس گناه بشی  

🤍

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

وای دقیقا خیلی احساس بی‌ارزشی می‌کنم در طول روزم اصلاً نمی‌دونم چیکار بکنم یا خوابم یا دارم درس می‌خ ...

خوب کار مفید انجام بده 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
وای دقیقا خیلی احساس بی‌ارزشی می‌کنم در طول روزم اصلاً نمی‌دونم چیکار بکنم یا خوابم یا دارم درس می‌خ ...

برنامه ریزی بکن 

بزار مغزت ازش اطاعت بکنه 

اگر دانش اموزی برنامه ریزی بکن درس خوندت به موقع باشه خوابت به موقع باشه 

جوری ک وقتی میخای بخابی بدونی این جزو برنامه روزانه ته جزو تایم استراحته نه روزمرگیت 

برنامه ریزی برای کوچک ترین اتفاق روزانه ات هم خیلی مهمه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

تنها نیستی عزیزم انسان بیشتر دلبسته رنج است تا خوشی وقتی این افکار سراغت میاد سرت رو گرم کن سعی کن ف ...

وای با جمله های اخرت بقضم گرفت انگار هیچکس بهم نگفته بود منم حق انتخاب دارم و ممکنه اشتباه بکنم مرسی عزیزم

برنامه ریزی بکن بزار مغزت ازش اطاعت بکنه اگر دانش اموزی برنامه ریزی بکن درس خوندت به موقع باشه خواب ...

مشکلم اینه برنامه ریزیو میکنم ولی هیچوقت نمیتونم طبقش عمل کنم از صبح تا حالا میخوام 3 صفحه درس بخونم ولی نخوندم هنوز الانم که یهویی یه عذاب وجدان گرفتم نگرانم اتفاقی بیفته همش