2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین شوهرم حرف بدی زد

155 بازدید | 9 پست

من خیلی سردم همش میگه محبت کن خیر سرم رفتم سمتش صبح بود داد زد سرم خواب بود بعدم من ناراحت شدم نفهمید کلا دو روزه ناراحتم اما اصلا نیومد از دلم دربیاره دیروز رفت سرکار بدموقع اصلا نگفت کجا می‌ره دیر کرد اصلا زنگ نزد مامانش دیروز بهش گفت بیاین خونه ما اصلا تا لحظه آخر بهم نگفت نزدیک شب اومد گفت پاشو بریم گفتم نباید از قبل میگفتی از دیروز می‌دونستی چرا آدم حسابم نکردی عصبی شد تهدید کرد بعدم گفت تو در حدی نیستی تهدید کنم گفت شما زنها کندذهن و اسکول هستین من خواب بودم حواسم نبود سرت داد زدم گفتم خب چرا فهش میدی همش عصبی داد و بیداد امروز رفتم برای خرید بهش گفتم میگه اجازه نگرفتی با اینکه اطلاع دادم تازه مگه من بچه دوساله ام با اینکه خودش دیروز اطلاع نداده رفت.

خیلی بی منطقه منم همش شادم آهنگ می‌زارم فک نکنه خبریه. دیشب فگفتین برو پیشش بخواب نرفتم چیکار کنم بفهمه ما زنها کندذهن نیستیم؟ میخوام حسابی حالش جابیاد اومد آشتی دارم براش خیلی دلم درد اومد

خب چرا سردی باهاش 

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا از زنای سرد خوششون نمیاد

من گرم بودن و فقط آغوش نمی‌بینم مثلاً بیرون رفتن تفریح حرف زدن با هم بیدار شدن اما بارها امتحان کردم نشد زیاد ب نظرش محبت و گرم بودن بیشتر اغوشه

مردا از زنای سرد خوششون نمیاد

خب من ک گفتم ناراحت شدم چرا فهش داد اگ میخاد گرم باشم؟؟ الان خواستیم بریم مهمونی گفتم از قبل بهم میگفتی قهر کرد و برام خط و نشون کشید و فعش داد من چطور گرم بشم