میخوام آزاد پرستاری بخونم البته میخوام ترم رو بهمن ماه بردارم
بدون کنکور میشه
هزینه هر ترم پرستاری آزاد چنده
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
من بدبخت سه تا افتاده دارم انسانی ام باید امتحان بدم می ترسم با بی افتم نمیدونم قبول میکنند یا نه ؟ فقط مشکل ام دیپلم کوفتیه خسته شدم
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
من بدبخت سه تا افتاده دارم انسانی ام باید امتحان بدم می ترسم با بی افتم نمیدونم قبول میکنند یا ن ...
عه نه من معدلم ۱۸.۵ هست دوساله کنکور ندادم میخوام برم پرستاری
آخه دانشگاه آزاد شهرمون نوشته بود پذیرش با سوابق تحصیلی
عه نه من معدلم ۱۸.۵ هست دوساله کنکور ندادم میخوام برم پرستاری آخه دانشگاه آزاد شهرمون نوشته بود پذیر ...
پذیرش با سوابق میشه رشته های امار شیمی ریاضی علوم کامپیوتر و اینا
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
عه نه من معدلم ۱۸.۵ هست دوساله کنکور ندادم میخوام برم پرستاری آخه دانشگاه آزاد شهرمون نوشته بود پذیر ...
حتما برو
بهمن نرو
مهر که جوابا اومد. برو سریع
بعد اگه قبول نکردن بهمن برو
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
کاردانی پرستاری اونم بومی شهر خودت فکر کنم بدون کنکوره اطلاعات دیگه ای ندارم
اره آخه دانشگاه آزاد نوشته با سوابق تحصیلی سوابق من خوب بود حتی سه سال پیش پرستاری سراسری قبول شدم شوهرم نزاش دیگه نمیخوام به حرفش گوش کنم