2777
2789

دوستان من تازه اسنپ چت رو نصب کردم خواستم ببینم در این وضعیت ( میفرستم) بقیه عکس ما رو میبینن ؟ 

و این ایکون که دورش خط کشیدم چی هست ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا منم مثل خودتم بلد نیستم 🥺🥺

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

سلام عزیزم من برای نابودی جوش هام هر صبح نصف استکان عرق کاسنی و نصف استکان عرق شاطره خوردم و هییییچ کرمی نزدم و فقط ماسک زدم که خودمم صورتم رو نبینم آخه از انواع کرم های گرون گرون خسته شده بودم

وقتی ماسک میزدم دیگه حساسیتم رو به جوشام کمتر کردم باورت نمیشه محو شدن و اون عرقیجات رو یه چندماهی خوردم و معجزه کردم برام

برای شفای پدرم یه سوره حمد میخونی؟

برای جوش اول حتما روتین پوست چرب و انجام بده حتما آزمایش چربی و چکاب داخلی بده . تو خوردن چیزایی که باش جوش میزنی رعایت کن . بشدت خواب خوب کمک می‌کنه مثلاً ۱۱ بخاب تا صبح استرس و کنترل کن پوست با خواب کافی و آب و میوه و سبزی بشدت صاف میشه خصوصاااا خواب کافی . و حتما هیدراته باشه بدنت . ولی جز همه ی اینا من خودم با صابون زردچوبه فکر کنم روش نوشته بود sandal جلدش طلاییه با اون جوشام کنترل کنم . با اینکه با صابون مخالف بودم قبلاً . 

پاکسازی و فیشیال ماهی یکبار برو تونستی . و حتما حتما روبالشتی ابریشمی چیزی بگیر و به محض کثیفی بشورش. اینا رو تو تاپیک پوست شیشه ایی پرسیدی خواستم کمک کنم .

علت جوش صورت کبد هست باید کبد پاکسازی بشه جوش‌ها از بین میرن 

کلا علت مشکلات پوستی چربی کبد هست کبد پاکسازی بشه جوش‌ها به شکل معجزه اسایی محو میشن تب نوین هم برای پاکسازی کبد جوابی نداره فقط طب سنتی 

راهنمایی بیشتر خاستی ایشون تو تلگرام هستن میتونن راهنماییتون کنن

@moshaver_Tbsonati

سلام عزیزم من برای نابودی جوش هام هر صبح نصف استکان عرق کاسنی و نصف استکان عرق شاطره خوردم و هییییچ ...

سلام 

جدا تاتیر گذاشته ؟ این عرقیات ضرر نداره برای بدن