2777
2789
عنوان

بنظرتون بلاک شدم

83 بازدید | 9 پست

اکسم آخرین بار بهش زنگ زده بودم روز قبلش گفته بود بیا کات کنیم اینا من زنگ زدم حالم بد بود با گریه اینا گف شرایط حرف زدن ندارم بهت زنگ میزنم گفتم نه نمیخام زنگ بزنی اینا گف نه وایسا الان زنگ میزنم 

دیگ زنگ نزد و همچی تموم شد....

بعد ۱ ماه بهش پیام دادم ی سری عکس و ویدیو بی حجاب اینا ازم دارم پاک کنه ...

دیشب پیام دادم هنوز جواب نداده نمیدونم بلاکم یا از قصد جواب نداده دارم دیوونه میشم 🥲💔

اینم بگم ۱۹ سالمه

هی بیخیالش تجربه ی مشابهتو دارم زنگش زدم گف دستم بنده بهت زنگ میزنم  دیگه زنگ نزد اون شب هی زنگش زدم  بعد هزاربار زنگ زدن گف با لحن بدی گف مگ نمیبینی ج نمیدم یعنی نمیخوام بات حرف بزنم و قط کرد

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی بیخیالش تجربه ی مشابهتو دارم زنگش زدم گف دستم بنده بهت زنگ میزنم دیگه زنگ نزد اون شب هی زنگش زدم ...

ما بعدد۳ سال ب اینجا رسیدیم و بعد نزدیک ۴۰ روز دردم آروم نشده....