2777
2789
عنوان

تهدید ب پخش عکس

321 بازدید | 53 پست

سلام بچها وقتتون بخیر 

من عکسم پروفایلم بوده،  ی پسری چند روزه همش تهدیدم میکنه میگه عکساتو با هوش مصنوعی ادیت زدم همه رو پخش میکنم میشه لطفا کمکم کنید😭 خیلی میترسم

عکس پروفمم بد حجاب نیست 

کیه این پسره 

چی میخواد ازت؟

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پلیس فتا بگو بدون این که کسی بفهمه حتی خانوادت برخورد میکنن با یارو

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

نترس کارش جرمه و میشه قانونا پیگیری کرد 

هوش مصنوعی هم اگه اشتباه نکنم یه سایت داره که بری هویتت رو تایید کنی عکستو بدی عکس‌هایی که با چهره تو ادیت شده باشه رو حذف میکنه

به پسره بگو بردم پیام‌هاتو فتا شکایت کردم تو هم تهدیدش کن بعید میدونم جرعت کنه همچین کاری کنه

به نظرم بعدش هم بلاکش کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم