2777
2789

سلام بچه ها. ترو خدا نظر بدید. ما خونمون اجاره کردیم نیمه دربسته با صاحبخونه. و صدا ها میاد. من متوجه شدم حرفمو میزدن و ناراحت شدم الان یه نامه نوشتم میخوام بفرستم دایرکتش ایا کار درستی هست یا نه؟ اینم متن نامه

سلام اقای.. 
من تاحالا با بی احترامی با کسی رفتار نکردم. ولی هرچقدر صبر کردم نتونستم سکوت کنم. امیدوارم از حرفایی که میزنم بد برداشت نشه. و فکر کردم که شما منطقی هستی این موضوع به شما میگم که با خونواده در جریان بزارید.
روزی که پخت خیرات داشتید. متاسفانه شنیدم که خونوادگی دارید درمورد من حرف میزنید. وخیلی ناراحت شدم. 
فقط خواستم بگم که اتاقها یکیه متاسفانه من میشنوم و این حرفا باعث دلخوری میشه.
خودم به اندازه کافی روزایه سختی میگذرونم. و دیگه انصاف نیست که با این حرفا همدیگرو ناراحت کنیم.
ممنونم از لطفتون امیدوارم جسارت نکرده باشم💐

نه کار درستی نیست 

نفرست 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اقای.. من تاحالا با بی احترامی با کسی رفتار نکردم. ولی هرچقدر صبر کردم نتونستم سکوت کنم. امیدوا ...

نه بیخیال 

روش باز میشه 

و هم یک درصد احتمال بده اشتباه کرده باشی 

یا احتمال بده زنش بخونه در موردت چه فکری می‌کنه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
زن نداره عزیزم. من چیز بدی ننوشتم فقط خواستم هشدار بدم

بازم نده

برات مهم نباشه چی گفتن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.