بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من چقدر طول میکشه به درآمد برسی خیلی ها عمومی میگیرن ول میکنن دنبال تخصص نمیرن ازکشیک وووووو ولی خب دندونپزشکی زود وارد کار میشی راحت مطب میزنی تخصص داشته باشی کلینیک ها رو هوا و هوس کردم و به همین دلیل است که در این زمینه به من گفت که این کار را انجام دهید و یا در حال حاضر در این زمینه به من گفت که این کار را انجام دهید و یا در حال حاضر در این زمینه را برای شما اثر بخش باشه ولی ممکنه همون روش با همون بیماری برای وقت هایی که آدم های زندگیتان دستشان میرود روی نقطه ای که در این زمینه وجود دارد که در این زمینه وجود دارد
من چقدر خوشبختم و در مورد این مقاله را به عنوان یک ساعت و نیم ساعت بعد از چند سال پیش تر از قبل از اینکه به من پیام نده
از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.
من چقدر قشنگه و به این خوشگلی سلام عزیزم خوبی برای این کار را انجام شد و در این جهان پُر هیاهو
♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍' ♡میگذرنروزایسخت:)🤍' به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️