2777
2789
عنوان

قرص بارداری

127 بازدید | 8 پست

سلام دوستان......من سالهاست به طور مرتب قرص ال دی میخورم.......این ماه هم بسته را کامل کردم..........ولی روز پریوردم  خیلی کم باز شد و با عرض شرمندگی اندازه یه سکه خونریزی داشتم....چای زعفرون هم خوردم ولی باز نشد......جند روز قبل از اتمام بسته قرص هم یه شوک عصبی شدید داشتم.............ممکنه باز نشدن پریودم به خاطر این موضوع باشه؟....کسی بوده به خاطر شوک عصبی  دغدغه های ذهنی  مثل من شده باشه............ممنون میشم  کمکم کنید...........

من زمانی قطع میکردم دو سه روز اول در حد قطره و لک بینی بود بعد از اون خونریزی شروع میشد  

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

عزیزم این قرصها باعث غلظت خون میشن و دلیلش اینه،بهتره مدام نخوری و هر چند وقت به خودت استراحت بدی

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله فشار عصبي و استرس خييلي موثره

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

قرص بارداری رو از سایت کیم کالا خریداری کردم اینم شماره هاشونه 09120750932-09120132883-02186081142- این قرص کاملا گیاهی و صد درد صد تضمینی مصرفش باعث شد که من و همسرم بدون هزینه های جراحی کنیم بارداری سالم و طبیعی داشته باشیم