2777
2789
عنوان

یک جوون ایرانی توچندسالگی بی کمک خونواده میتونه بارشو ببنده

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 56 پست

با چه شغلی؟

جنم داشته باشه و فوق العاده کاری و زرنگ باشه به نظرم ۴۵ به بالا.

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

البته الان یه عده میان تو تاپیک میگن ما با یه حقوق کارمندی شوهرم بارمونو بستیم دیگه نمیگن ۱۵ سال پیش ...

نه والا من بیست ساله ازدواج کردم نتونستیم کار چندانی بکنیم ،نه خونه خریدیم نه ملک تو این بیست سال

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی ک منجی ظهور کنه.

بعید میدوتم با این وصعیت بشه سونه تخم نرغ رو دوماه میش ۱۲۰ مسخریدم دیروز ۱۵۰ حالا خودت تورم رو حساب کن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اخه دخترا حقوقشون نمیزارن وسط

اگه شوهر خوب باشه و تو کار خونه مشارکت کنه و همه ی حق و حقوق رو بده مثل حق طلاق ، از هرچی که به دست میاد حداقل نصفش به نام دختره بخوره ، چرا نذاره وسط ؟ 

تکاپو برای نجات ✨️

با اجازه اسی بچه ها میشه دوتا تاپیک آخرم و گزارش بزنین خواهش میکنم ازتون 😔🙏

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
با چه شغلی اینم در نظر بگیر

چون من اطرافم  چندین مورد دیدم که بدون کمک خانواده در همین رنج سنی که ذکر کردم ، به چیزایی که ایشون گفتن ، رسیدن 

در زمینه صادرات و واردات فعالیت میکنن 

با کمک خانواده هم  که البته قبل ۳۰ به همه چیز رسیدن 

در زمینه حمل و نقل مواد پتروشیمی و مواد نفتی مشغول به فعالیت هستند .  

.    

شغل آزاد نمیدونم انگار نون تودلالی واریشگریه بیشترمنم میگم ۴۰ب بعدمیشه

آره. شغل‌های آزاد وضعیت بهتری دارن.

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”