2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید 😭

143 بازدید | 13 پست

پارسال با یک معلمی دعوام شد و اونم خیلی بهم بی احترامی کرد و داخل دعوا بهم گفت وقتی نمره ترم دوم ات رو بهت کم دادم حالت جا اومد میفهمی وقتی اومد نمره ها رو به مدیر مدرسه مون یک نیش خندی بهم زد و رفت کارنامه ها که اومدن دیدم اخر کار خودش رو کرد و دو روز پیش یک دفعه اومد سر کلاس مون صدام و دست هام لرزید گفت معلم زیست شناسی تون هستم 

بنطرتون چکار کنم 😭  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه امسال رو کلا باهاش کلکل نکن و ولش کن و درستو بخون چون اگه قرار باشه لجبازی کنه باهات و نمره رو ...

خیلی بهم بی احترامی میکنه برگه امتحان رو که میخواد بهم بده صورتش رو سمت دیوار میکنه بعد برگه رو بهم میده 😐

دیگه امسال رو کلا باهاش کلکل نکن و ولش کن و درستو بخون چون اگه قرار باشه لجبازی کنه باهات و نمره رو ...

کلا باهام لج کرده امسال هم اومد سر کلاس مون یک جوری نگام کرد 😐