2777
2789

دبیرستانم تغییر رشته اشتباه دادمو افسردگی گرفتم و مدرسه نمونه معدلم از ۱۸ونیم شد۱۴،دوسال الکی پشت کنکور موندم و جوونیم حیف شد و آخرشم یه چیز بیخود قبول شدم،چادرمو بزور از سرم برداشتن و مسخره شدم،ازدواج کردم و الان بدون هیچ دعوایی با همسرم دارن طلاقمو میگیرن و ۹ماهه که جدام از شوهرم😔فقط و فقط میدونم تمام بدبختیای الانم مدیون خانوادمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو روشون وایسا داد بزن 

زنگ بزن ۱۱۰ بگو اذیتت میکنند من همین کار رو کردم ترسیدم 

خیال مردم کشته میشم ولی ترسیدند 

تو که متاهلی آزادی داری اختیارت با خودته

اذیت میکنند زبون خوش متوجه نمیشن باید جدی رفتار کنی باید قطع رابطه کنی اگر هدایت نمیشن 

کاربری دست دو نفره

درک میکنم الان حالت اوکی نیست و با کلی غم و غصه که بار سنگینی هستن اومدی درد و دل کنی و حق هم داری

اما نمیشه تا آخر عمر نقش قربانی رو بازی کنی لطفاً پاشو‌ و برای اولین بار بهشون بگو نه و تا سر حد کتک و .. هم بشه ایستادگی کن

البته من اصل رو بر صداقت میزارم که صلاح و مصلحتت رو نمی‌خوان وگرنه اکثر پدر و مادرا خیر و صلاح دختراشونو میخوان 

منظورت اینه که دوست داشتی برای تصمیماتی که گرفتی دخالت میکردند و جلوتر رو میگرفتند؟ مثلا تو تعیین رش ...

همش دخالت و فضولی و تهدید و تحقیر میکردن تا راه خودشونو پیش ببرن،حالام شدم یه دختر ۲۱ساله افسرده که یه صفحه از کتابمو نمیتونم بخونم حتی حال ارایش ندارم وزنمم خیلی رفته بالا بخاطر کمکاری تیرویید نمیتونم لاغر شم