2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جان چه ربطی داشت

خیلی ربط داره وقتی زیادی تاپیکای بیخودی میزنی تابلوعه پسری، خجالت نمیکشی واقعاً؟؟ البته ممکنه دست خودت نباشه مریض روانی باشی برو دکتر روانپزشک شاید بتونه کمکت کنه

واقعا بابت قضاوت بیجا متاسفم براتون

همه تاپیکات راجع به تحریک شدن با مو و گردن سفید و خوشگلی و... است

ملتو چی فرض کردی پسرجون؟؟ راتو بکش برو محیط مردونه

یکم ادب و حیا داشته باشین 

جدیداً هرکی هر شکری میخوره پشت بندش یه جمله تکراری طوطی وار یاد گرفته بلغورش میکنه

عزیزم هرانسانی حق داره سوال بپرسه و سوالش رو مطرح کنه و نظر خواهی کنه هرکی دوست داره هم میتونه جواب بده یا نده وقتی شما به کسی میگه مریض روانی یعنی این ویژگی خودته که با این لحن صحبت میکنی و  این دلیل نمیشه شما بی احترامی کنی اینطوری شخصیت خودت رو نشون میدی موفق باشی😍

عزیزم هرانسانی حق داره سوال بپرسه و سوالش رو مطرح کنه و نظر خواهی کنه هرکی دوست داره هم میتونه جواب ...

زر نزن مرتیکه بی حیا 

اینقدر بدبختی حتی با یه دسته مو و پوست گردنم تحریک شدی اومدی اینجا راجع بهش تاپیک میزنی 

خدا نسل تو و امثالتو از رو زمین برداره که خانما هیچ کجا از دستتون آسایش ندارن

[QUOTE=355721308]همه تاپیکات راجع به تحریک شدن با مو و گردن سفید و خوشگلی و... است  ملتو چی فرض کردی پسرجون؟؟ ر ...[/QUOTE من راجع به همین موضوعات دوست دارم نظر خواهی کنم و سوالم رو تو جمع نمی خوام بپرسم مشکلیه؟😊در ضمن چه سند و مدرکی دارید که من بنده پسر باشم🥰