2777
2789
عنوان

اگه میشه

84 بازدید | 14 پست

صلوات بفرستین حالم خوش نیست بی‌قرارم

ممنون🙂

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره قبول دارم حرفتو ولی اونی که الان تو رو آزار میده رو بگو بدونیم شاید راه حلی باسه بهت بگیم

چرا ب دنیا اومدیم ؟ چرا باید زجر بکشیم ؟ چرا باید ب خاطر یه پول ناچیز از صبح تا شب سگدو بزنیم؟ و چرا اصلا این جاییم؟

چرا ب دنیا اومدیم ؟ چرا باید زجر بکشیم ؟ چرا باید ب خاطر یه پول ناچیز از صبح تا شب سگدو بزنیم؟ و چرا ...

جوتب این سوالت توی هر شرایطی و هر زندگی ی جور معنا میشه ،دل بی درد نیس ،زندگیو سخت نگیر ،وب این فکر کن که چ زندگیاییی که سختیش ده برابر سوالات ذهن توئه ،بیخیال باش ،

مشکلت چیه؟؟؟

آشفته ام هر شب خواب بد میبینم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
جوتب این سوالت توی هر شرایطی و هر زندگی ی جور معنا میشه ،دل بی درد نیس ،زندگیو سخت نگیر ،وب این فکر ...

ممنون

هست ولی چشم بصیرت میخواد ..نکنه سیگار میکشین؟

این فقط ی مزاح بود برا اینکه دلتون باز بشه ،دخانیات اولین و اخرین ضررش برا تن شخص خود ادمه ،ما الحمدالله در فامیلمون مرداشونم نمیکشن چ برسه ب من خانم ،زندگی سختیای خودشو داره ،سخت ترش نکنید فقط امیدوارم توی این سختیا ی دل خوشی و دلگرمی داشته باشید که بتونید تحمل کنید ناخوشی ها رو