2777
2789
عنوان

قندبارداری

182 بازدید | 14 پست

سلام.خانوما من امروز پیش دکترم بودم و کللللی نگرانم کرد ک چراتوی ماه سه کیلو وزنم بالا رفته و احتمالا قندم بالاس.ماه گذشته۹۵بود ناشتام.ی دستگاه قندخون گرفتم الان قند خونم۱۰۶بود ساعت حدودنه شام خوردم ب نظرتون فردا پایین ترمیاد؟

علی و عسل زیبای مامان♥

ناشتا تست بگیر. دو ساعت بعد از غذا فکر کنم زیر 120 باید باشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم پایین میاد

پیشنهاد میکنم یه متخصص تغذیه برو

علاوه براون شب نون کم بخور تادوساعت بعد هروعده ی غذایی به هیچ وجه چیزی نخور

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
بله عزیزم پایین میاد پیشنهاد میکنم یه متخصص تغذیه برو علاوه براون شب نون کم بخور تادوساعت بعد هروع ...

اره باید ی متخصص برم اینجوری دارم دیوونه میشم.الان نگرانم فردادکترم نگه انسولین..از انسولین وحشت دارم😢😢😢😢

علی و عسل زیبای مامان♥
انقد استرس دارم ده بارگرفتم بلافاصله بعدازشام۱۴۵بود الان شد۱۰۶

نگران نباش. من هفته 28 قندم 100 بود با یه خرده رعایت دو هفته دیگه شد 77.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عزیزم من قند بارداری داشتم

خوبه اصلا قند نداری شکر خدا

ناشتا بگیر ببین چنده؟

ولی الان ۱۰۶ خوبه قند بالا نیست

منم خیلی نگران بودم 

قندمم کلا در هر حالت بالا بود ولی نگرانیم بیجا بود و بلافاصله بعد زایمانم قندم رو گرفتن و در کمال تعجب قندم نرمال شده بود . شما که اصلا قند نداری خداروشکر 😊

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
عزیزم من قند بارداری داشتم خوبه اصلا قند نداری شکر خدا ناشتا بگیر ببین چنده؟ ولی الان ۱۰۶ خوبه قن ...

انسولین میزدین؟اخه شاید ی اختلافی ام داشته باشه دستگاه و ازمایشگاه ..مثلا الان من باید حدود۱۵اینابگیرم چون۱۰۶ با گلوکومتره شاید ازمایشگاه بیشترباشه..اصن عجیب وسواس شدم رواین موضوع.دکترم گف قندو جدی بگیر گاهی باعث میشه بچه خفه شه توشکم مادر😢😢😢😢

علی و عسل زیبای مامان♥
انسولین میزدین؟اخه شاید ی اختلافی ام داشته باشه دستگاه و ازمایشگاه ..مثلا الان من باید حدود۱۵اینابگی ...

بله من قندهام خیلی بالا بود

نه خیلی هم اختلاف ندارن

ولی کلا بگو دکترت برات آزمایش بنویسه و برو مجددا

سعی کن استرس نداشته باشی 

من وقتی استرس داشتم قندم خیلی بالاتر میرفت

بله من قندهام خیلی بالا بود نه خیلی هم اختلاف ندارن ولی کلا بگو دکترت برات آزمایش بنویسه و برو مجد ...

ممنون جواب دادین.اره نوشته فردامیرم.حالم بهترشد اروم تر شدم باهاتون حرف زدم

علی و عسل زیبای مامان♥
ممنون جواب دادین.اره نوشته فردامیرم.حالم بهترشد اروم تر شدم باهاتون حرف زدم

خواهش میکنم عزیزم 

اصلا نگران نباش گلم هیچی نیست این قند بارداری فقط مامانها الکی نگرانن 

اولا اینکه شما قند نداری شکر خدا

بعدشم اگر خدای ناکرده داشته باشی هیچی نیست کنترل میشه