2777
2789

من اصلا تو مهمونی با پدرم ک دیالوگی نداشتیم..با مامانم هم مشکلی نداشتم ..الان ک اومدیم خونه میگه چرا بد برخورد کردی ...میگم من مشکلی باهاتون نداشتم دچار سوتفاهم شدی ...انقدر گفت که گفتم دچار توهم شدی میگم من مشکلی نداشتم اگه ناراحت بودم از دستت ی حس بد داشتم میگفتم اوکی کردم ...میگه پس من اشتباه میکنم تو همه کارات درسته ...گفتم دچار سوتفاهمی برو دکتر درمان کن ...

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفس میکشی حرف میزنی بهشون برمیخوره ..پسر من قرص میخوره با خاطر اون عصبی شده ..اومد رو کول من یهو شوخی شوخی شونه ام رو گاز گرفت من چیزی نگفتم ولی داشتم جداش میکردم از خودم که مامانم دیده داد میزنه سر بچه ک گازش نگیر !!!بچه هم عصبی تر شروع کرد به زدن من ...منم فاصله گرفتم ...آخرش بچ رو بغل گرفته نازش میکنه ...بچه خوابید ،ب مامانم میگم عوارض قرصه عصبی شده بچه ..به خاطر این چیزی نمیگم بهش ...

خب بپرس چرا همچین فکری می‌کنه ؟چه برخورد بدی کردی؟

بهش گفتم میگه کلا اینطوریه.دهن کجی کردی ...من میدونم نکردم .بهش میگم همچین چیزی نیست .میگه پس تو خودت  نیستی ..من چند سالمه اونوقت ۳۲

من کم ناراحتی دارم میام خونه پدرم هم یک جور با حرف و اینا میخوان ناراحتم کنن..خود بابام با داد حرف میزنه با همه .بعد صحبت ما رو میگن چر بد حرف میزنی ..من ک با پدرم به جز سلام و حال احوال چیزی نمیگم ...

اگه بی دلیله محل نده هر وقت گفت دهن کجی کردی بگو باشه و برو

اینم بگم ناراحت میشه .کلا عجوله و استرس داره ولی خودش قبول نمیکنه ..از مهمونی اومدنی گفتم اینجا لطفا نگه دارید لوازم تحریری قیمتش خوبه یه چیزی ب ای پسرم بگیرم ...رفتم مغازه به ۵دقیقه نکشیده اومده جلوی در مغازه میگه زود باش دیگه چقدر لفتش میدی...

همش عجولانه رفتار میکنه ...من نمخوام پدر مادرم رو ناراحت کنم خودشون شکننده و ظرفیتشون اومده پایین .به هر چیزی میگن بی احترامی کردی و فلان و بیسار 

دو ساعت دیگه هم همایش دعوتن .گفتن من و پسرم هم بیاییم ..من الان واقعا خستم و ب تنهایی نیاز دارم ..بچم هم خوابه 

.گفتم با پسرم برید گفت خابه کجا ببریمش ..گفتم پس خودتون برید ..میدونم اینم بهش برمیخوره 

اینم بگم ناراحت میشه .کلا عجوله و استرس داره ولی خودش قبول نمیکنه ..از مهمونی اومدنی گفتم اینجا لطفا ...

می‌دونم سنشون که می‌ره بالا کم حوصله میشن تو جواب نده تو روشون الکی بگو باشه ولی بعدش نیای خودخوری کنی که جواب ندادم چرا

می‌دونم سنشون که می‌ره بالا کم حوصله میشن تو جواب نده تو روشون الکی بگو باشه ولی بعدش نیای خودخوری ک ...

نه بابا جواب نمیدم .واقعا نمیخوام ناراحتشون کنم .بالام هم چیزی بگه میگم باشه من اشتباه کردم ببخشید ...بحث طولانی رو دوست ندارم

دو ساعت دیگه هم همایش دعوتن .گفتن من و پسرم هم بیاییم ..من الان واقعا خستم و ب تنهایی نیاز دارم ..بچ ...

هر کس حق داره جایی دلش نمی‌خواد حسشو نداره و تازه واجب هم نیست نره 

البته که خوبه اهمیت میدن به شما که ببرنتون جایی 

اهمیت نده به ناراحتی های بی دلیلشون برات مهم نباشه

هر کس حق داره جایی دلش نمی‌خواد حسشو نداره و تازه واجب هم نیست نره البته که خوبه اهمیت میدن به شما ک ...

خونه پدرم هستم .با ماشین رفتیم لباس برداشتیم که اماده بشم ..گفتم ک چی شد پسرم منو زد ..الان خوابیده .انرژیم افتاد ..حس رفتن ندارم رنه از سه روز پیش اوکی بودم 

همین روشو ادامه بده ولی بدون ناراحتی خودت بگو باشه ببخشید و کاملا از ذهنت پاک کن

اره .پدر مادرمون هم یه بخشی به خاطر زندگی ما شکسته شدن .و ظرفیتشون پایین اومده دوست ندارم ناراحتشون کنم.