2777
2789
عنوان

خونه مادر همسر دوران عقد🌜

184 بازدید | 9 پست

سلاممممم ما دوساله عقدیم 

من تک عروسم ...

خودشون دوماه یکبار دعوت میکنن برای نهار یا شام منم ماهی یکبار میرم سر میزنم بهشون ؛ اگر متوجه بشم بیمار هستن علاوه بر اون با آبمیوه ای میوه ای میرم عیادت ...

کم هست؟؟؟ 

از همسرم گله دارن که حتما از ما خوشش نمیاد یا خودشو میگیره نمیاد. 

خب وقتی اونها که من جای دخترشون هستم زیاد منو وارد جمع هاشون نمیکنن منه کوچکتر چی از دستم میاد ؟

دختر خودشون متاهل هست زیاد دعوت داره خونه مادر همسرم ؛ اگر واقعا نسبت بهم محبت داشتن منو هم زیاد دعوت میدادن؛ من جایی که حس کنم کسی مشتاق حضورم نیست میلم نمی‌کشه برم 

کار درست چی هست متاهل های عزیز ؟

حق با شماست 

و سالی ک نکوست از بهارش پیداست 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت خیلی درسته 

و منی که از همون اول زیاد صمیمی شدم الان برام پرویزی درمیارن 

عزیزم بهترین کارو میکنی 

خوشبخت بشی 

اینطور هم برا شما خوبه هم برا اونا 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من یک هفته در میون میرم خونه مادرشوهرم و موقع عقدم همین بود نهایت ده روز یک بار ولی جاریم یک هفته کامل میموند خونه مادرشوهرم یک هفته میرفت خونشون ک یه شهر نزدیک دیگه س و یکی دو ساعت راهه ..در طول دوسال دائم اینکارو کرد الانم راحت هفته ای دوبارو میره ..دعوتم نمیشد خودش میرفت مام اکثرن میگفتن شام بیاید یا گاهی خودمون میرفتیم اگ نرفته بودیم