٩آذر٩٩هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 45597 عنوان خواب ايام دانشجويي رو ديدم 132 بازدید | 4 پست انگار نشسته بوديم با همكلاسيهام و داشتيم دوران دانشجويي و اردو رفتنامون نگاه ميكرديم و من در اخر گريه كردم انقد ك دلم گرفته بودانگار ك نشستي ي گوشه تراس و داري مثلا كوچه رو تماشا ميكني اما ما داشتيم جواني مون رو تماشا ميكرديمخوب شد از خاب پريدم طاقت اون همه دلتنگي و حسرت توي خاب رو نداشتمحسرت و دلتنگي جواني 1403/07/13 | 11:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 6725 منم با اینکه تازه فارغ التحصیل شدم خیلی دلم تنگ شده🥺 لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘
٩آذر٩٩هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 45597 منم با اینکه تازه فارغ التحصیل شدم خیلی دلم تنگ شده🥺 اره ادم اون موقع هم ك تازه تموم شده زياد دلتنگ ميشه اما حسرت ندارهولي من خيلي سال گذشته و سن هم گذشته و حسرت هم لابلاي دلتنگي ها هست
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 6725 اره ادم اون موقع هم ك تازه تموم شده زياد دلتنگ ميشه اما حسرت ندارهولي من خيلي سال گذشته و سن هم گذشت ... چرا عزیزم منم حسرت مبخورم که چرا کاری نکردم بیشتر بهم خوش بگذره یا به قول خانواده و دوستام یه شوهر پیدا نکردم😂😂 لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘
٩آذر٩٩هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 45597 چرا عزیزم منم حسرت مبخورم که چرا کاری نکردم بیشتر بهم خوش بگذره یا به قول خانواده و دوستام یه شوهر پ ... اغلب دوستاي منم ي شوهر پيدا كردنجنس اين حسرت من مث حسرت كسي ك پير شده و ياد جوونيش مي افته ي همچين چيزي كاري از دستت ديگه بر نميادشما ٢٣ ٢٤ ساله هستي و كلي فرصتهاي خوب جواني داري