2777
2789
عنوان

ازش متنفرم چون👇

266 بازدید | 15 پست

ازش متنفرم چون:

سال اول رابطه با من با یه زن تیکو تاک چتیشو دیدم💔

در حین رابطه با من به اون دختره ک مدام براش پست میفرستاد واکنشی نشون نمیداد و در نهایت هیچوقت نفهمیدم بینشون چیه💔

روز تولدش پولای عیدمو جمع کرده بودم براش لباس بخرم اما نتونستم و پولشو بهش کادو دادم عوضش با ذوق رفتم پیشش اما حتی اونقدر برام ارزش قائل نشده بود که حتی یه آرایشگاه بره ولی عوضش هفته بعدش بدون توجه و درجریان قرار دادن من شیکو ترتمیز بهترین نوعه مو و مدل ریشو زد و با رفیقاش رفت با دخترا باغ به تولد 💔

اونروزی  که بهش زنگ زدم کلی باهاش صحبت کردم درصورتیک ظهرش تماسای خواهره خواستگارمو  رد کرده بودم اما اینجا با این کلی از خودم از شرایطم واسه این  گذشتم ولی اون با بی رحمی تمام بهم گفت نمیدونم چرا اینو نمیخای بفهمی من دیگ مث قبل دوستت ندارم💔

اونموقع که از ترس از دست دادن چارتا دختر دوزاری تو پیجش منی که پنج سال از بهترین دوران زندگیمو پاش نشستم فالو نمی‌کرد اما میوفتاد دنبال دخترای دیگ💔

اون روزی که موزیانه و بی خبر اومد(...) و رفت پی خوشگذرونی از صبح تا شب بیش از پنجاه بار زنگش زدم فک کردم اتفاقی واسش افتاده درصورتیکه اون نمیخاست جوابمو بده بدون فکر به اینک این آدم فقط نگران منه دست اخر با خط دیگه ای بهش زنگ زدم و با اولین بوق جواب داد(:   اینجام دلم بد شکست💔

روزایی که با یه بحث مسخره از قصد خودشو غیب میکرد و باعث می‌شد روز به روز بیشتر ازش دلسرد بشم و فاصله بگیرم

روزی که بعد یه بحث کوچیک بهش پیام دادم بیا کافه ببینمت اما حتی جوابمم نداد، درصورتیک من فقط میخواستم با کادوی تولدش سوپرایزش کنم💔

من ازش دل کندمو گذشتم اما حتی بعدشم حرمتمو نگه نداشت و یکی یکی واسه فالو کردن رفیقام درخواست دادو منو آزار میداد و منو کرد دست مایه خنده بقیه💔

من دل کندم چون این آدم لیاقت ادمی به پاکی منو نداشت پنج سالو در نهایت صداقت و بدون زیرو رو کشی باهاش بودم

الان خوشحالم که ازت گذشتم من اونقد از تو و وجودت و حضورت سیرم و جوری ازت میگذرم که حتی قیامت هم بینمون دیداری نباشه🤍

#دردودل

عزیزممم 

ناراحت نشی نمیخوام نمک بپاشم ولی 

اشتباه خودت بوده ک موندی پاش و خودتو بیشتر خرد کردی . 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

خوب کردی گذشتی ارزشی واست قائل نبود باید زودتر ولش میکردی اونم یه روز میفهمه چه اشتباهی کرده نگران نباش

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش ارزشت خیلی بیشتر از این حرفاس عزیزدلم:)

یه چیزی رو مناسبت نیست از سرراهت برمیداری و بهترینش سرراهت قرار میگیره 

اینو با چشم دیدم.

هرچی هست و نیست پاک کن ازش

پیش تراپیست برو اگه لازم داری

تمام عشقی ک به اون ادم دادی رو پس بگیر و به خودت بده

باور کن نمیدونی چه حالیه بعدش که تمام توجهت رو خودت قرار میگیره..

اونجا میفهمی ک قبل از هرکسی باید عاشق خودت باشی

این حساب کاربری مشترک بین چند نفر است.❤️

عزیزممم ناراحت نشی نمیخوام نمک بپاشم ولی اشتباه خودت بوده ک موندی پاش و خودتو بیشتر خرد کردی .

قبول دارم(: مقصر خودم بودم

غیر از مورد اول، تمام رفتاراش بعد از روزی بود ک من به بهونه شرایط مالیش به بدترین شکل ممکن ولش کردم و دوباره خریت کردم و برگشتم سمتش

کینه ای شد و این شد نتیجه رفتاراش(:

هیچوقت برنگردین سمت کسی که ولش کردین هیچوقت دیگ عزت قبلو ندارین

مطمئن باش ارزشت خیلی بیشتر از این حرفاس عزیزدلم:)یه چیزی رو مناسبت نیست از سرراهت برمیداری و بهترینش ...

دقیقا الان تمرکزم فقط رو خودمه،آرامشی که دارم رو با هیچی عوض نمیکنم 

و دقیقا وقتی ک ازش گذشتم چند روز پیش اومد دوباره تولدمو تبریک گفت من با دو روز اختلاف با یه ممنون خشک و خالی جوابشو دادم 

دیگ حسی ازش تو دلم نمونده 

دقیقا الان تمرکزم فقط رو خودمه،آرامشی که دارم رو با هیچی عوض نمیکنم و دقیقا وقتی ک ازش گذشتم چند روز ...

میبینی؟

وقتی تمام توجهت رو خودته

اون ادمی ک رفته و ادمای دیگه حتی توجهشون به سمت تو میاد

همه پولات واسه خودت خرج میشه

عاشق خودت میشی

تو ایینه خودتو میبینی کیف میکنی 

گل بگیر واسه خودت

برو جلو آیینه بگو مریم امروز چیکار کنم خوشحال شی؟

من تک تک این کارارو انجام دادم و رابطم با خودم عالی شده

هیچوقت به اون ادم برنگرد

و به کم راضی نشو

تو خیلی قوی هستی ک تونستی از ۵ سااال رابطه دل بکنی

موفق باشی دختر قشنگم

این حساب کاربری مشترک بین چند نفر است.❤️

سلام. 

شرع و اخلاق مسیر بی خطر و سعادتمندی.

خروج از این مسیر رسوایی ناکامی غم پشیمانی گناه و حرام و گرفتاری و خسارت در دنیا و آخرت خواهد داشت اگر توبه صورت نگیره.

عشق هایی کز پی رنگی بود، عاقبت ننگین بود.

عشق شدید گره خورده با هوا و هوس باید مراقب بود با نیت مشروع و رعایت شرعیات جلو رفت.

السلام علیک یا امیرالمومنین علی مولا علیه السلام 

الله. پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. والسلام ...
میبینی؟وقتی تمام توجهت رو خودتهاون ادمی ک رفته و ادمای دیگه حتی توجهشون به سمت تو میادهمه پولات واسه ...

دقیقا وقتی ازش گذشتم دوباره خودشو نشون داد

مرسی که اینقدر قشنگ برام نوشتی و خوب منو فهمیدی

امیدوارم در لحظه لحظه زندگیت آرامش و سلامتی نصیبت باشه❤️