ازش متنفرم چون:
سال اول رابطه با من با یه زن تیکو تاک چتیشو دیدم💔
در حین رابطه با من به اون دختره ک مدام براش پست میفرستاد واکنشی نشون نمیداد و در نهایت هیچوقت نفهمیدم بینشون چیه💔
روز تولدش پولای عیدمو جمع کرده بودم براش لباس بخرم اما نتونستم و پولشو بهش کادو دادم عوضش با ذوق رفتم پیشش اما حتی اونقدر برام ارزش قائل نشده بود که حتی یه آرایشگاه بره ولی عوضش هفته بعدش بدون توجه و درجریان قرار دادن من شیکو ترتمیز بهترین نوعه مو و مدل ریشو زد و با رفیقاش رفت با دخترا باغ به تولد 💔
اونروزی که بهش زنگ زدم کلی باهاش صحبت کردم درصورتیک ظهرش تماسای خواهره خواستگارمو رد کرده بودم اما اینجا با این کلی از خودم از شرایطم واسه این گذشتم ولی اون با بی رحمی تمام بهم گفت نمیدونم چرا اینو نمیخای بفهمی من دیگ مث قبل دوستت ندارم💔
اونموقع که از ترس از دست دادن چارتا دختر دوزاری تو پیجش منی که پنج سال از بهترین دوران زندگیمو پاش نشستم فالو نمیکرد اما میوفتاد دنبال دخترای دیگ💔
اون روزی که موزیانه و بی خبر اومد(...) و رفت پی خوشگذرونی از صبح تا شب بیش از پنجاه بار زنگش زدم فک کردم اتفاقی واسش افتاده درصورتیکه اون نمیخاست جوابمو بده بدون فکر به اینک این آدم فقط نگران منه دست اخر با خط دیگه ای بهش زنگ زدم و با اولین بوق جواب داد(: اینجام دلم بد شکست💔
روزایی که با یه بحث مسخره از قصد خودشو غیب میکرد و باعث میشد روز به روز بیشتر ازش دلسرد بشم و فاصله بگیرم
روزی که بعد یه بحث کوچیک بهش پیام دادم بیا کافه ببینمت اما حتی جوابمم نداد، درصورتیک من فقط میخواستم با کادوی تولدش سوپرایزش کنم💔
من ازش دل کندمو گذشتم اما حتی بعدشم حرمتمو نگه نداشت و یکی یکی واسه فالو کردن رفیقام درخواست دادو منو آزار میداد و منو کرد دست مایه خنده بقیه💔
من دل کندم چون این آدم لیاقت ادمی به پاکی منو نداشت پنج سالو در نهایت صداقت و بدون زیرو رو کشی باهاش بودم
الان خوشحالم که ازت گذشتم من اونقد از تو و وجودت و حضورت سیرم و جوری ازت میگذرم که حتی قیامت هم بینمون دیداری نباشه🤍
#دردودل