2777
2789
عنوان

خانوما بیان😵‍💫 عفونت زنانه

138 بازدید | 20 پست

سوزش و خارش و درد ندارم، فقط ی بوی بدی احساس میکنم و یکم ترشحاتم زیاد شده، رنگشم عادیه 

پماد ازیترومایسین بخرم چند ساعت یبار استفاده کنم؟ چند اپلیکاتور؟؟

اگ عفونت قارچی داری فقط و فقط شیاف فیتو واژکس ببین معرکه اس من بدترین عفونتمو همین شیاف درمان کرد

دکترتجویزکردبرات؟ من چندروزپیش معاینه شدم گفت خیلی کم عفونت قارچی داری پماد و دوتا بسته قرص بهم داد اینومیتونم بخرم استفادع کنم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ عفونت قارچی داری فقط و فقط شیاف فیتو واژکس ببین معرکه اس من بدترین عفونتمو همین شیاف درمان کرد

اونشو نمیدونم

علاعمت چی بود؟ 

چندسال پیش اینطوری شدم سوزش داشتم،  دکتر ازیتردمایسین داد. گفت از کان.... استفاده کن، اچندساله همینکارو میکنم دیگه نگرفتم، الان ی مدته استفاده نمیکنم باز اونطوری شدم

با اجازه اسی منم ی سوال میپرسم

من ی عادت دارم بعد از رابطه دستمال توالت مثل پد میزارم تو لباس زیرم بعد چند ساعت میرم دستسویی

بنظرتون بده ،باعث عفونت میشه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بو به تنهایی نشونه ی عفونت نیست 

اگر شما چیز های چرب و قندی و بو دار مثل ، تره ، سیر ، پیاز و... بخورین ترشحاتتون بو میده 

و اینکه ترشحاتتون هم که زیاد شده 

اگر زرد یا سبزه یا حالت پنیری داره عفونته اگر که بافت و رنگش نرماله عفونت نیست 

اگر زیاده ممکنه بخاطر تخمک گذاری یا قبل یا بعد پریود شدن باشه 

علاعمت چی بود؟اسم پماد و قرصت چیه و گفت چطوری استفاده کنی؟

عزیزم من فقط خیلی کم ترشح سفید داشتم خودم گفتم معاینم کنید گفت یکوچولو عفونت قارچی دارین پماد داد قرص آزیترو داد با یه قرص دیگه 

دکترتجویزکردبرات؟ من چندروزپیش معاینه شدم گفت خیلی کم عفونت قارچی داری پماد و دوتا بسته قرص بهم داد ...

اگر عفونت قارچی دارین بعد از هربار سرویس یا حمام با باد گرم سشوار خودتون رو خشک کنین 

من شدید ترین عفونت قارچی رو گرفتم بدون مصرف دارو و با این کار خوب شدم 

بو به تنهایی نشونه ی عفونت نیست اگر شما چیز های چرب و قندی و بو دار مثل ، تره ، سیر ، پیاز و... بخور ...

والا یادم نیس چی خوردم 

ولی تازه پریودم تموم شده

ترشحاتمم زیاد شده ولی اونقد نیست ک ب لباسم پس بده ببینم چ‌شکلیه و رنگش چیه

ولی احساس میکنم عفونته🥴

با اجازه اسی منم ی سوال میپرسممن ی عادت دارم بعد از رابطه دستمال توالت مثل پد میزارم تو لباس زیرم بع ...

بعد از رابطه بلافاصله باید برین سرویس بهداشتی 

اگر که بلافاصله برین عفونت نمیگیرین و احتمال بارداری هم کم میشه