2777
2789
عنوان

چقددلتنگم

104 بازدید | 9 پست

نزدیک دوماهه خونه بابام نرفتم خیلی دلم گرفته اونام هیچ سراغی ازم نمیگیرن.یه بارنگفتن بریم ببینیم دخترمون زندست یامرده!فک میکنم هیچکس به اندازه ی من بی کس وبدبخت نیست

شاید خانواده‌ات درگیر زندگی خودشون شدن و فراموش کردن که از تو خبر بگیرن. بعضی وقتا آدم‌ها توی مشکلات خودشون غرق می‌شن و نمی‌تونن به دیگران توجه کنن. ولی این دلیل نمی‌شه که تو احساس تنهایی کنی. اگر دلت می‌خواد، می‌تونی خودت بهشون پیام بدی یا زنگ بزنی و بگی که دلت براشون تنگ شده. این کار شاید باعث بشه که دوباره ارتباط برقرار کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خونه بابات رفتن غرور داری خب نگیرن خودت پاشو برو

نه غرورندارم ولی باداداشم بحثم شدوخیلی حرف بارم کردمنم قسم خوردم دیگه پاموخونشون نزارم ازبقیه انتظارندارم ولی دوس داشتم یه بارمامان بابام بگن بریم یه سربه دخترمون بزنیم اصلاشایدمرده باشه همیشه فقط پسراوعروساشونومیزارن روسرشون بعدمن که دخترشونم توسخت ترین لحظات زندگیمم هیچکسونداشتم

شاید خانواده‌ات درگیر زندگی خودشون شدن و فراموش کردن که از تو خبر بگیرن. بعضی وقتا آدم‌ها توی مشکلات ...

فقط تلفنی بامامانم حرف میزنم بیشترم دلم برااون گرفته همیشه هرکدومشون هرمشکلی داشته من پشتشون بودم خودموبه سختی انداختم تااوناراحت باشن حالااین حقم نیست.میدونن دلخورم ولی اصلاتلاشی نکردن ازدلم دربیارن

آدم باید ده دفعه بره خونه مامان باباش ولی مامان باباش فقط یک دفعه سراغی بگیرن هم نباید گله کرد♥️🩷♥ ...

اصلاموندم من دختربراشون اهمیتی دارن!نداشتم که سراغی نگرفتن حقشون همینه که همش خدمت عروساشونوبکنن

نه غرورندارم ولی باداداشم بحثم شدوخیلی حرف بارم کردمنم قسم خوردم دیگه پاموخونشون نزارم ازبقیه انتظار ...

اشکال نداره عزیزم درکت میکنم اما ما جلو شوهرهامون دعوا مون میشه کوتاه میایم داداش که دیگه از خون هست تو ببخش برو 

انشالله پدر و مادرت همیشه سلامت باشن اما عمر دست خداست پاشو برو 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

اشکال نداره عزیزم درکت میکنم اما ما جلو شوهرهامون دعوا مون میشه کوتاه میایم داداش که دیگه از خون هست ...

خیلیه فرقش اصلاانتظارنداشتم من همیشه ازخودم گذشتم بخاطرشون همه جوره پشتشون بودم حالااین جواب محبتام نبود

خیلیه فرقش اصلاانتظارنداشتم من همیشه ازخودم گذشتم بخاطرشون همه جوره پشتشون بودم حالااین جواب محبتام ...

میدونم ولی  ببخش برو 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....