2777
2789
عنوان

عذاب وجدان حالمو بد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 16 پست
من الان فقط ازون حال بچم ناراحتم

نگران نباش بچه زود یادش میره انشاالله بزرگ بشن ما هم یه کم دغدغون کمتر میشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
همونجور که رو پام بوده انقدر قربون صدقشم رفتم و براش توضیح دادم و بوسش کردم ، انقدم سریع خوابش برد،ا ...

دوست همسرم دندانپزشک. همسرش پرستار بود بعد بچه دار شدن نرفت خیلی زندگی زیبایی دارن .گفت من‌ صبح بچه را بیدار میکنم تا طهر مشغول بازی و....بعد که همسرم میاد بچه را می‌خوانیم.  یه استراحت و یه ساعت باهم مطالعه ...البته الان ۳ تابچه داره خیلی خوشحالن .ومن واقعا وقتی بیاد پیشم انرژی میگیرم از نوع زندگیشون .هم تغذیه بچه مهمه خیلی چیزها ممکنه خوابش را خراب کنه وانرژی بهش بده .حالا گذشته .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.