2777
2789
عنوان

عذاب وجدان حالمو بد کرده

128 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه بچه ۲ساله دارم 

بخدا خیلی رعایت حالشو میکنم از بازی و تفریح تا خورد و خوراک و محبت

ولی جدیدا یکم بدخلق شده و اونروز دکتر میگفت سن لجبازیه و زیاد لی لی به لالاش نزار وگرنه بدتر میشه☹

بعد امشب بیخواب شده بود

منم هی گذاشتم رو پام دیدم بهانه میگیره که کارتون میخاد گفتم حالا مگه چیکار میشه بزارم کارتون ببینه یکم خسته بشه(اخه عصرم زیاد خوابیده بود)

یهو خوابم برد بیدارشدم دیدم ساعت۲شبه و بیداره هنو عصبی شدم تلوزیونو خاموش کردم و بزور گذاشتمش رو پام که انقدر گریه کرد و بزور بلند شد منم دعواش کردم در حد اینکه فقط اخم کردم و گفتم وقت خوابه چرا نمیخوابی و..

چنان به هق هق افتاده بود که دندوناش صدا میداد😭😭😭

بمیرم من الهی، به بهونه شکلات بردم اشپزخونه یکم گلاب به سروصورتش کشیدم اروم شد اومد دراز کشید روپام و خوابید😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داشتی شما خسته بچه های منم همین مدلن باید ده تا قصه بگی تا بخابن هر چی میگم بخاب باز میگه یه قصه دیگه بگو 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
حق داشتی شما خسته بچه های منم همین مدلن باید ده تا قصه بگی تا بخابن هر چی میگم بخاب باز میگه یه قصه ...

من حاضرم ۲۰۰تا قصه بگم ولی اشاره میکنه کارتون بزار، البته امشب بیخواب بود هرشب اینطور نیست

من حاضرم ۲۰۰تا قصه بگم ولی اشاره میکنه کارتون بزار، البته امشب بیخواب بود هرشب اینطور نیست

دختر من روزا کارتون میبینه ولی امان از شب ، کلافه میشم بخدا وسط قصع گفتن خابم میبره هی صدا میزنه هرشب با سردرد میخابم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
قصه صوتی تو گوشی بزاری گوش نمیده؟

یا باید تصویری باشه با گوشی یا خودم بگم با گوشی هم دوست ندارم نگاه کنه شب