2777
2789

۱۹ مرداد آخرین پریودم بود و تا الان پریود نشدم و هیچ نشانه ای هم ندارم سونو هم رفتم همه چی نرمال بود کسی شرایط منو داشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلید ؟آزمایش بارداری دادید ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بله تاثیر آب و هوا

من تو تابستون کاملا نرمالم 

ولی پاییز و زمستان یواش یواش تاخیرام بخاطر سرما زیاد میشن

دکتر رفتم گفت طبیعت بدنت همینه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
پس اگه بخوای اقدام کنی چیکار کنی

وا چه ربطی داره من اقدامم و می کنم

من تو بچه هام همون اقدام اول باردار شدم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
وا چه ربطی داره من اقدامم و می کنممن تو بچه هام همون اقدام اول باردار شدم

من نزدیک هفت هشت ماه قرص خوردم الان چهار میگذره که قطع کردم تو اقدام هست باردار نمیشم عفونت هم دارم خیلی میترسم

یعنی عفونت باعث پریود نشدن میشه؟

شنیدم اگه زیاد باشه اره 

یکی از اشناهامون یکسال پریود نشد فکر میکرد یائسه شده بعد عنبر نسا دود کرد پریود شد

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
من نزدیک هفت هشت ماه قرص خوردم الان چهار میگذره که قطع کردم تو اقدام هست باردار نمیشم عفونت هم دارم ...

پس شما مشگلت جای دیگست حتما پیگیر باش درمان شی

ان شاءالله که خدا یه نی نی سالم بده بهت