fm8060fati مدیر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 84 عنوان یه ماه تاخیر پریود میتونه نشونه چی باشه | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست ۱۹ مرداد آخرین پریودم بود و تا الان پریود نشدم و هیچ نشانه ای هم ندارم سونو هم رفتم همه چی نرمال بود کسی شرایط منو داشته 1403/07/13 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدای_آرزوها عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 3293 رفتم تیروید همه چی رفتم مشکلی نیست🥲 خب خداروشکر نگران نباش دلنوشته رازیانه بخور تنظیم میکنه پریود رو و سردی نخور زیاد 💛
fm8060fati مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 84 پس شما مشگلت جای دیگست حتما پیگیر باش درمان شیان شاءالله که خدا یه نی نی سالم بده بهت ممنون دعا کن عزیزم آزمایش و سونو همه چی رفتم سالمه ولی نمیدونم از چیه
fm8060fati مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 84 خب خداروشکر نگران نباش دلنوشته رازیانه بخور تنظیم میکنه پریود رو و سردی نخور زیاد یعنی سردیجات باعث تاخیر پریود میشه
مادردوتاپرنسس عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7128 ممنون دعا کن عزیزم آزمایش و سونو همه چی رفتم سالمه ولی نمیدونم از چیه ان شاءالله که چیزی نیست خدا بزرگه آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
fm8060fati مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 84 ان شاءالله که چیزی نیست خدا بزرگه تا حالا آمپول پروژسترون زدی برا پریود شدنع؟
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2213 من تازه ۱۷ تموم کردم🫤 منم نگفتم که یائسه شده گلم گفتم چون یکسال نشده بود فکر میکرد یائسه شده هرچند عمه من الان ۳۴سالشه و چندین سال پیش به خاطر سردی رحم یائسگی زودرس گرفته حرف من عفونت بود عنبر نسا دود کن خیلی خوبه برای عفونت یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
fm8060fati مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 84 منم نگفتم که یائسه شده گلم گفتم چون یکسال نشده بود فکر میکرد یائسه شده هرچند عمه من الان ۳۴سالشه و ... از کجا بگیرم
مادردوتاپرنسس عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7128 تا حالا آمپول پروژسترون زدی برا پریود شدنع؟ نه دکتر گفت اگه می خوای بزن و البته گفت بزنی بهترهولی نزدم وقتی طبیعت بدنم همینه برای چی آمپول بزنمفوبیای آمپول دارم اصلا آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
خدای_آرزوها عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 3293 یعنی سردیجات باعث تاخیر پریود میشه تا حدود کمی بله من گرمیجات بخورم زودتر میشم خودم 💛
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2213 از کجا بگیرم عطاری ها معمولا دارن ولی خب معمولا الکیه از روستاها و کسایی که الاغ ماده دارن بگیردود کن دامن بپوش بزارزیر دامنت دودش عفونت خشک میکنه من هرچی قرص خوردم اثر نذاشت ولی این خیلی خوب بود توی تشت سرکه سیب و جوش شیرین هم بشینی خیلی خوبه یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
fm8060fati مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 84 نه دکتر گفت اگه می خوای بزن و البته گفت بزنی بهترهولی نزدم وقتی طبیعت بدنم همینه برای چی آمپول بزنمف ... منم دوست نداشتم بدنم به آمپول عادت کنه ولی قرص این جور چیزا داد برا عفونت که دارم میخورم
fm8060fati مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 84 عطاری ها معمولا دارن ولی خب معمولا الکیه از روستاها و کسایی که الاغ ماده دارن بگیردود کن دامن بپوش ب ... فعلا کلی قرص و پماد دارم استفاده میکنم دوره اش تموم شد و اگه خوب نشدم این روش امتحان میکنم مرسی بابت راهنمایی
fm8060fati مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 84 تا حدود کمی بله من گرمیجات بخورم زودتر میشم خودم من خیلی سردی میخورم پس شاید اگه نخورم پریود شم این کارو از فرا انجام میدم مرسی
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2213 فعلا کلی قرص و پماد دارم استفاده میکنم دوره اش تموم شد و اگه خوب نشدم این روش امتحان میکنم مرسی بابت ... قربونت عزیزم ولی این یکی خیلی جوابه سیستم ایمنی بدنت با داروهای شیمیایی خراب نکن یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب