مرداحساسی مدیر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 406 عنوان عذر خواهی از خانم | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 21 پست سلام شب زنده داران ...من با خانومم بد حرف زد م ا مشبم اداره شیفتم صبح میریم خونه جواب تلفنمو نداد تقصیر خودم بود فردا جیکار کنم 1403/07/13 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arameshbakhsh عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3398 حلیم تو شهر ما نیست اما سیرابی میخرم خوبه البته در صورتی که خودشون دوست داشته باشند این غذارودرغیر این صورت نتیجه بدی میگیریداللحساب امشب یه متن عذرخواهی ارسال کنیدتا فردا خدا بزرگه همه شما سرباز هستید خانمها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید. همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌
مرداحساسی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 406 همین الآن یه پیام عذرخواهی محترمانه اما در عین حال صمیمی واسش بفرست و بگو که چقدر متاسفی و هرگز دوبا ... موند واسه فردا سیرابی بریم سه تایی
خرگوش_مینیاتوری عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 6290 موند واسه فردا سیرابی بریم سه تایی امیدوارم نخواین با کار و خوراکی که خودتون دوست دارین،اوضاعو عوض کنین،جوابش معکوس میشه
مرداحساسی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 406 کاش فردا خانومم شیک میکرد صبح میگفت اشکالی نداره خیلی دوست دارم اخه اونم مقصره نمیتونه ... کا شکاش کاش کاش همش کاش ...زندگی سگی
مرداحساسی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 406 خوبه البته در صورتی که خودشون دوست داشته باشند این غذارودرغیر این صورت نتیجه بدی میگیریداللحساب امشب ... فرستادم
arameshbakhsh عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3398 فرستادم آفرین برادران شاءالله زندگی تون از بلا به دور باشه همه شما سرباز هستید خانمها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید. همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌