2777
2789
عنوان

دلم میخواد بچم تا لنگ ظهر بخوابه

332 بازدید | 29 پست

2ونیم سالشه. هرروز ساعت 7صبح بیداره بعدازظهرم خوابش میاد ولی مقاومت میکنه تا شب. وقتی هم اینجوری بدخواب میشه بداخلاقم میشه. چیکار کنم صبحا دیر بیدار بشه یعنی اگه نصفه شبم بخوابه بازم 7صبح بیداره 🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه رو تا جایی که میتونی تاریک کن که وقتی بیدار میشه نفهمه کامل صبح شده، خودتم بزن به خواب فک کنه هنوز باید بخوایه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
چیش خوبه 😕

سحر خیزه خوبه

باعث میشه شمام سحر خیز بشی

من عاشق اینم صبح زود بیدار بشم و برا خودم‌باشم و تلوزیون  ببینم

ولی متاسفانه مجبورم صبح زود بیدار شم درس بخونم

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚

عین پسر من انگار الارم روشه ۶ صب در هر حالت بیداره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

پسر منم مثل شما بود 

منم همینطور بودم‌ولی امسال که می‌ره کلاس اول 

اینقدر راحتم راحتم سریع خودش بلند میشه  از خواب اصلا اذیت نمیشم 

البته پسر من بعد از ظهر ها می‌خوابید 

غم داغ تنها  برادرم منا ذره ذره اب کرد درست مثل به سرطان بد خیم 🖤🌒