2777
2789
عنوان

مشهدیا مخصوصا بجنوردیا چجورین

368 بازدید | 44 پست

یکی از دوستام بجنوردیه و خیلیییی میگه روابط ما فارسا اوپن هست...ی جوری ک تو خیابو راه میرن خیلییی کارا باهم میکنن...میگه روابط دخار پسری کلا ازاده و خیلیییی طبیعیه که زنها دوست پسر دارن و مرداشونم دوست دختر دارن...خلاصه همه باهم رفیق و دوستن ...من هنگ میکنم انقد ک میگه فارسا کلا اینجوری ازادن...

واقعا روابط زن و مرد انقد ازاده؟اینم بگم از قشر خوبه و پولدار بجنورده و خیلیییی روابط اجتماعی خوبی داره بشدت مودبه ولی خب راحت باهمه ارتباط میگیره البته با رعایت حدو مرز...

ی بار گفت دختر عمه ش(حالا دخار عمه شم نیستا دوست خونوادگیشونه برای حدود ۲۵ ساله ک همو میشناسن و رفتو امد دارن)میخواست بره مسافرت برگشته اونو بغل کرده خدافظی کرده...

من غیر عادیم واقعا ک  حالم ازین کارا بخم میخوره...بابا اوم دوست پسر هم داشته باشه یا دوست دختر هم داشته باشه خدایی وقتی تو رابطه ست با یوی حق ندارن روابط دیگه ب عنوان سوشال فرند و رفیق و ...داشته باشن...

سوالم اینه واقعا مشهدیا مخصوصا بجنوردیا اینجورین یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خودت اهل کجایین؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

مشهدیا اصلا اینجوری نیستن .......

بجنوردم نمیدونم نرفتم ولی کلا اینکه یه همچین چیزی رو به همه نسبت بدی کار درستی نیس

منظورم دوستتونه

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

من اهل خراسانم. متولد بجنورد نیستم ولی ۲۰ سال اونجا زندگی کردم. مردم بجنورد فرهگنشون با تمام خراسان فرق داره. خیلی آدمهای خوبی هستند. قومیت های مختلفی توی اون شهر با هم سازگارند: ترک، کرمانج(کرد)، ترکمن، تات(فارس)

ترکها با کلاس تر هستند

کرمانجها خونگرم ترن

ترکمن ها بی آزارن

تات ها معمولین

در اون حد که تعریف کردن و خراب توصیف کردن نیستن.

ولی مردم سخت گیری نیستن. کاری به هم ندارن... در کل مردم خوش و شادی هستند. کلی موسیقی شاد محلی دارند.

من از بیشتر بجنوردی ها خاطره خوبی دارم. از زمان دبیرستان تا ۲۸ سالگیم اونجا زندگی میکردیم 

فقط یه بی خانواده و بی شرف میتونه بگه ادم‌ متاهل حق رابطه ازاد با فرد دبگه ایی داره و دوست‌دختر/دوست ...

میدونی اینا اسنشو رفیق میذارن و همه با هم در ارتباطن...واقعا این خوبه؟برای من همچی جیزی غیرقابل قبوله

[QUOTE=355658501]مشهد و بجنورد با هم فرق پس چرا همش میگه من مشهدیم ولی خب بجنورده بخدا...🤣مرسی ک گف ...

نه منظورش اینه که کلا اینکه بجنورد یه جو دیگه ای داره رو امثر مردم قبول دارن

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
من غرب کشورم

مشهد و بجنورد که فرق میکنن با هم .سرجمع همه جور آدم تو شهرای بزرگ هست ولی اینجور که به شما گفتن نیست.

مطلب زیاده در اینباره 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

[QUOTE=355658501]مشهد و بجنورد با هم فرق پس چرا همش میگه من مشهدیم ولی خب بجنورده بخدا...🤣مرسی ک گف ...

مشهد استان  خراسان رضویه و مرکز استان 

بجنورد استان خراسان شمالیه و مرکز استان 

کاملاااا متفاوتن باهم😂😅

🦋✨️‌