2777
2789
عنوان

آیا چیزی ب اسم عشق وجود داره

157 بازدید | 21 پست

خیلی دوست دارم نظراتتون رو بخونم

خودم یه تجربه کامل از عشق رو داشتم و مطمعنم دیگه هیچ وقت این قدر عاشق کسی نخواهم شد

میخوام بدونم بازم اتفاق میوفته 

و دیدتون رو ببینم و از تجربیاتون یه چیزی یاد بگیرم

یه عشق واقعی عشقیه که بشه به نجابتش قسم خورد

بشه به خاطرش مرد و زنده شد

بشه نقطه توجهت

بشه دغدغت

بشه تکمیل کننده پازل زندگیت

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه متنی بود تو کتاب ایت الله فاطمی نیا جمله دقیقش یادم نیست، ولی کلیتش این بود، تنها یه عشق حقیقی وجود داره و خاموش نمیشه عشق امام حسین علیه السلام هستش

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

عشق وجود داره ولی ی عده خرابش کردن آدم دیگ می‌ترسه یا اعتماد نمیکنه

جدیدا حس میکنم عشق ی حس بچگانس که وقتی کاملا بزرگ نشدیم بهش برمیخوریم و تجربش میکنیم و بعد دیگه با عقل تصمیم میگیریم

یه عشق واقعی عشقیه که بشه به نجابتش قسم خوردبشه به خاطرش مرد و زنده شدبشه نقطه توجهتبشه دغدغتبشه تکم ...

اگه همه کار کردی و بعد ادم فهمید که خیلیاااا به فکر خودشونن تو اولویتشون و تو بازم همچنان اولویتت اون ادمه چی 🙁

اون موقع هم ب وجودش باور میکنی

سه متنی بود تو کتاب ایت الله فاطمی نیا جمله دقیقش یادم نیست، ولی کلیتش این بود، تنها یه عشق حقیقی وج ...

خیلی دوست ندارم اینو جواب بدم ولی بیایم متوجه بشیم همه ادما دین دار نیستن و همه ادما مذهبی نیستن 

در کمال ادب و احترام 

اگه همه کار کردی و بعد ادم فهمید که خیلیاااا به فکر خودشونن تو اولویتشون و تو بازم همچنان اولویتت او ...

عشق توهمی معنا نداره

عشق لمس میشه

باید اثبات عشقو دید 

مث فرهاد که به خاطر شیرینش کوه رو کند

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

فرهادم نرسید به شیرینش 💔

عشق به نرسیدنه😢

عشق به نرسیدنه😢

ولی من ادمایی رو دیدم که واقعا باورتون نمیشه

مثلا دختری تو فامیلای ما با پسری اشنا شد پنج سال با هم ارتباط داشتن و بعد پسره اومد جلو برای خواستگاری 

پسره نه سرمایه داشت نه سربازی رفته بود نه پول داشت نه خونه داشت نه کار داشت یه پراید داغون داشت حتی پدر هم نداشت 

تمام خاندان با این پسر مخالفت کردند که این پسر به درد ازدواج نمی‌خوره ولی اون دختر به خاطرش موند و جنگید 

حتی برگشت به خانوادش گفت اگه بهم اجازه ندین من با این پسر فرار میکنیم

بعد پدر دختره براشون عروسی گرفت خونه داد بهشون 

فامیلای دختره برای اون پسر کار جور کردن

الان دو ساله دخترشون ب دنیا اومده و واقعا به عشق واقعیشون رسیدن و زندگیشون خوبه

ولی من ادمایی رو دیدم که واقعا باورتون نمیشهمثلا دختری تو فامیلای ما با پسری اشنا شد پنج سال با هم ا ...

زندگیا متفاوته چیکار کنیم دست ما نیست

بله عاشقش میشی دلتنگی بوجود میاد بی قراری یه لحظه نبینی قلبت وای میسه صداش برات می‌کنه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😍

اگه داری می‌خونی واسه سلامتیم دعا کن کردی لایک کن دلم گرم شه 🥺🙏